laptop mining nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yılların alamadığı adam
Onaylı Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
i5-10300h
rtx2060
'lı Laptop

Bunlarla mining nasıl yapılır ?

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
yapmanı tasviye etmem satarken sıkıntı olur

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
4 HİZMET YILI
Mining Geniş kapsamlı araştırılması gereken bir konu

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hangi coinı kazacaksan onun miner programını indirmen lazım ve ayrıca herhangi bir borsada hesabın olması lazım ve laptop taki fanın hız seviyesini ayarlayamıyorsan bulaşma ben hp omen laptop umu patlattım rvn kazarken yandı

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bende bir mining yapıyorum fakat laptop ile yapmanı asla tavsiye etmem normal masaüstü bir bilgisayara göre 10 kat fazla ısınıyor ve daha fazla yoruluyor yapmanı tavsiye etmiyorum laptop ile çok kazancın olacağını zannetmiyorum. ama eğer bir mining site tavsiyesi ariyosan ethermine a girip ordan nasıl mining yapacağını izleyebilirsin.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Eğer mining hakkında yeterli bilgiye sahip değilseniz tavsiye etmiyorum. Para kazanayım derken elinizden olmayın. Çok detaylı araştırma yapın

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
4GB’lık kartlar ile ETH kazmak çok da kazançlı değil. Bu yüzden eğer kartınızın belleği 6GB değilse RVN kazmanızı tavsiye ederiz.

Ardından herhangi bir kripto para borsasında dijital cüzdan kodu açarak ETH hesabınızdaki kodu, indirdiğiniz dosyanın içerisinde bulunan ETH dosyasına yapıştırmanız gerekiyor. Ayrıca mining yaptığınızda birikecek olan kripto paralarınız için havuzu da belirlemeniz lazım.

Sonrasında düzenlediğiniz dosyaya çift tıklayarak ETH kazmaya başlayabilirsiniz. Bol kazançlar.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bildigim kadarı ile laptoplardaki ekran kartlarının hızı normal kasalardakine göre düşük oluyor kısaca kâr oranın düşebilir

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
çoğu kişinin heveslendiği şey fakat mining yapmak için çok fazla ekran kartı ek olarak bu kartlara booster yapılarak yapılıyor. Tek ekran kartı ile yaparsan laptopuna gerçekten yazık edersin. Kar ettirmez sana.

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
laptopla mining yapılmaz cok ısıınr ve cok az kar elde edersin açıkcası değmez

B
Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
yapma bence masaüstü alıp yap laptop gider

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
laptop ekran kartları mining icin uygun değil o yüzden yapmanı tavsiye etmiyorum

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Yani çok bir şey kazanamazsın bence olan ekran kartına ve laptop'una olur bence pek uğraşma

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
laptop ta mining yapan biri olarak söylüyorum 1 aydan sonra oyun performansında düşüş yaşıcaksın net olarak o yüzden kesnilikle önermem mobilitiy bir sistemle yapılmamalı donanımsal olarak tam güçte çalışıcağı içinde parçaların zarar görme ihtimalide yüksek

Uzman Üye
4 HİZMET YILI
I have tried to mine on my laptop and I do not recommend it at all

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...