Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hangi coinı kazacaksan onun miner programını indirmen lazım ve ayrıca herhangi bir borsada hesabın olması lazım ve laptop taki fanın hız seviyesini ayarlayamıyorsan bulaşma ben hp omen laptop umu patlattım rvn kazarken yandı
bende bir mining yapıyorum fakat laptop ile yapmanı asla tavsiye etmem normal masaüstü bir bilgisayara göre 10 kat fazla ısınıyor ve daha fazla yoruluyor yapmanı tavsiye etmiyorum laptop ile çok kazancın olacağını zannetmiyorum. ama eğer bir mining site tavsiyesi ariyosan ethermine a girip ordan nasıl mining yapacağını izleyebilirsin.
4GB’lık kartlar ile ETH kazmak çok da kazançlı değil. Bu yüzden eğer kartınızın belleği 6GB değilse RVN kazmanızı tavsiye ederiz.
Ardından herhangi bir kripto para borsasında dijital cüzdan kodu açarak ETH hesabınızdaki kodu, indirdiğiniz dosyanın içerisinde bulunan ETH dosyasına yapıştırmanız gerekiyor. Ayrıca mining yaptığınızda birikecek olan kripto paralarınız için havuzu da belirlemeniz lazım.
Sonrasında düzenlediğiniz dosyaya çift tıklayarak ETH kazmaya başlayabilirsiniz. Bol kazançlar.
çoğu kişinin heveslendiği şey fakat mining yapmak için çok fazla ekran kartı ek olarak bu kartlara booster yapılarak yapılıyor. Tek ekran kartı ile yaparsan laptopuna gerçekten yazık edersin. Kar ettirmez sana.
laptop ta mining yapan biri olarak söylüyorum 1 aydan sonra oyun performansında düşüş yaşıcaksın net olarak o yüzden kesnilikle önermem mobilitiy bir sistemle yapılmamalı donanımsal olarak tam güçte çalışıcağı içinde parçaların zarar görme ihtimalide yüksek