Laptop mu yoksa masaüstü mü? Bütçe 10 bin ₺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
9800 tl ye excalıbur oyuncu laptop mu alıyım yoksa masaüstü mü topluyum şu an parçalar çok pahalı dıye bılıyorum

9800 tl ye alacagım leptop

16 gb ram
gtx 1650 ti
i5 10.cu nesil

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
eğer masaüstü kullanımı sana uyuyorsa kesinlikle masaüstü al o parayla hazır sistemlere bakarak 1-2 gömlek üstü pc alabilirsin.

✔️ϜϓſϞ✔️
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
knk harbi arkadaşın da dediği gibi eger masaustu tasıma gıbı bı gereksınımın fln yoksa kesınlıkle masaustu al oyun fln ıcınde muq olur. Şarj vs vs ugrasmazsın

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
9800 tl bütçeyle ben olsam laptop alırdım oraya buraya gidince yanımda götürürdüm ki seneye bende masaüstümü satıp laptop alacağım eğitim için katlanabilir orta segment bir laptop :)

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Oraya buraya taşıma gibi bir derdin yoksa masaüstü almaya uygunsan tabiki de masaüstü al. Her açıdan masaüstü çoook daha iyi laptopun tek iyi yanı taşınabilir olması.
Hazır toplu kasalardan al dostum tek tek toplamak sıkıntılı şu an çünkü ekran kartı stok problemleri yeniden başladı.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum öğrenci değilsen ve sürekli bir yerlere yolculuk yapmıyorsan ya da ben arada arkadaşımda kalıyorum oraya da götürmek isterim demiyorsan masaüstü topla. Ama sağa sola gidiyorsan öğrenciysen bir çok arkadaşın varsa evlerine gittiğin birlikte toplanıp oyun oynadığınız vs. Laptop al ama Laptop alacaksanda sağlam araştırma yaparak al bir çok laptopta kronik sorunlar var ve anakartı iyi ekran kartı iyi işlemcisi güzel diyerek laptop alınmaz maksimum verebileceğin bütçeyi beni yanıtlayarak yazarsan alabileceğin en düzgün laptopu sana burada araştırarak belirtirim özellikle casper asus laptoplarından uzak dur.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dostum ben pc alıcaktım bana dediler masaüstü al masaüstü al gittim laptop aldım, 2 saat oyun oynuyorum işlemci 97 derece ekran kartı 99 derece tusa basarken parmaklarım yanıyor

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Çok basit 9800 tl ye ister orjinal ister 2. el alabileceğin parçaları yaz ir kağıda sonra gir youtubeye o parçalarla oyun testlerine bak sonra o fiyata alacak olduğun laptop un oyun testlerine vs bak ve sen karar ver bu kadar basit dostum bu kadar basit :D mantıklı ama dimi

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
yapacağın işe göre değişir, öğrenci isen yanında götürmelik sağlam bir şeyler arıyorsan laptop, fakat fiyatları da ona göre tabii. Evde isen hiç laptop düşünme masaüstünü al geç üzülmezsin dostum.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
taşıma sıkıntın yoksa direk bi masaüstü topla bak keyfine

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Seyahat etmiyorsan veya öğrenci değilsen masaüstü fakat öğrenci isen laptop derim.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Seyahat etmiyorsan veya öğrenci değilsen masaüstü fakat öğrenci isen laptop derim.
teşekkürler
Post automatically merged:

eğer masaüstü kullanımı sana uyuyorsa kesinlikle masaüstü al o parayla hazır sistemlere bakarak 1-2 gömlek üstü pc alabilirsin.
teşekkürler

teşekkürler
knk harbi arkadaşın da dediği gibi eger masaustu tasıma gıbı bı gereksınımın fln yoksa kesınlıkle masaustu al oyun fln ıcınde muq olur. Şarj vs vs ugrasmazsın

Herkese Teşekkürler

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
eğer üni için alıcaksan laptop iyidir sebebi ise okulda vb yerlerde kullanabilirsin ancak oyun için alıcak ise 2. el toplama ya hazır sistem almak daha mantıklı

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
lenovo y520d kullanıyorum ben hem oyun açısından hem görüntü açısından gayet başarılı tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ben düşünmeden masaüstü derim ama nasıl kullanacağına bağlı

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
aga bence direk laptop al heryerde istediğin gibi kullanabilirsin fazla ağır değil diye biliyorum excalıbur
ama yinede masaüstü toplayabilirim diyosan topla sana kalmış orası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...