Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam, şahsen ben laptop derim şimdilik idare laptop var iyi bir performans alıyorum ısıtmada problem yok fan aldım o şekilde çözüyorum. İlerdede monster almayı düşünüyorum ömür boyu servis hizmeti var oyun için yaratılmış bilgisayarlar o yüzden parça konusunda içim rahat istediğin gibi değiştirebiliyorsun eklete biliyorsun. masaüstü topla vs ayrı bir dert diye düşünüyorum. daha fazla tutar diye düşünüyorum.
Bence tekdüze bir soru olmuş bu. Taşıma ihtiyacın var ise laptop, yok ise masaüstü almalısın. Alacağın masaüstü bilgisayar, aynı fiyatlı laptoptan kat be kat daha iyi olacaktır.
Yanında getirip götüreceğin yani yanında taşıyacaksan laptop alman daha mantıklı olucaktır ancak eğer taşıma ihtiyacın yoksa masaüstü alabilirsin fiyatıda uygunmuş.
Seyehat etmiyorsan ev içinde kullanmak için istiyorsan tavsiyem masaüstü toplaman çok iyi bir sistem dizebilirsin.
Ama onun dışında laptop öneririm i5 olabilir ama 10.nesil ve güzel ekran kartlı laptoplar satın alabilirsin Abra serisinden biraz daha para biriktirip 7000TL civarında güzel bir laptop alabilirsin veya casper excalibur serisinden alabilirsin