Seçkin Üye
reis model de söylesen iyi olur 5.5k ya monstermı var?monster reis hem ucuz hem performans hemde şekil
knkm yazın çalıştı pc için yaz bitimi max 5.5ksı oluyokanka şu an 5.5kya tam marka olarak söyleyebilecek bir laptop bilmiyorum ama bütçeni biraz daha artırıp excalibur alabilirsin
7kya bi tane vardı ama tam adını unuttum bi bakarsın
iyi güzelde varmı 5.5k ya o modeldenmsı gl65 9sc-041xtr ıntel core i5 9300h 8gb 256gb ssd gtx1650 freedos 15.6 fhd
al derim
0 istiyo almışken 0 olsun diyo2. el temiz bişey alabilirsin
öncelikle herkese s.a şimdi benim bir arkadaş laptop alıcak 5.5k max bütçesi var bildiğiniz veya kullandığınız memnun kaldığınız en iyi oyuncu laptopunu önerirmisiniz
-özellikleri iyi olsun ben baktım pek bulamadım ucuza, belki bildiğiniz vardır diye soruyorum şimdiden teşekkürler.
kankam sıfır labtop alma 2. el sahibinden ya da şetgo dan alın çok iyi pc ler var kaçırmamanızı tavsiye ederimöncelikle herkese s.a şimdi benim bir arkadaş laptop alıcak 5.5k max bütçesi var bildiğiniz veya kullandığınız memnun kaldığınız en iyi oyuncu laptopunu önerirmisiniz
-özellikleri iyi olsun ben baktım pek bulamadım ucuza, belki bildiğiniz vardır diye soruyorum şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?