As, başkan 5500 liraya iyi bir oyuncu laptopu bulabileceğinizi düşünmüyorum. Ben msi kullanıyorum 6 yıldır falan hiçbir sorunuyla karşılaşmadım hala sapa sağlam zamanında 6500 gibi bir fiyata almıştım şu an satılmıyor.
Bence almasın 5500 e aldığı bilgisayarı uzun süre kullanabileceğini düşünmemekteyim. Biriktirip daha yüksek bütçeyle almasını tavsiye ederim.
Monster'ın abra serisinde 5000 küsürlerde bilgisayarları var fakat şu anda stok yok. oyun bilgisayarı almanı tavsiye ederim performansları yüksek olur özellikle monster olunca memnun kalırsın.
öncelikle herkese s.a şimdi benim bir arkadaş laptop alıcak 5.5k max bütçesi var bildiğiniz veya kullandığınız memnun kaldığınız en iyi oyuncu laptopunu önerirmisiniz
-özellikleri iyi olsun ben baktım pek bulamadım ucuza, belki bildiğiniz vardır diye soruyorum şimdiden teşekkürler.
Eskiden monster abra a5 vardı 5k gibi bi fiyatı vardı 1050ti ekran kartlıydı çok iyi bir laptopduda şimdi fiyatları uçmuş 2 katına çıkmış çokda güzel bir laptoptu her oyunda yüksek fps değerleri görebiliyoduk