Laptop önerisi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar. Laptop önerisi istiyorum. Amerika'dan alacağım. Bütçe 2200$. Şimdiden teşekkürler.

Üye
8 HİZMET YILI
knk laptop alma oyun oynucaksan masa üstü al kuzenim laptop aldı 2 ay felan oynadı sonra çöpe attı oyunlar hep dınuomus

Herşeyi anladım da çöpe niye attı kullanılır

Gaming laptoplar var onlarda bu sıkıntıyı yaşamazsın, donanıma göre soğutucu takviyesi yapılıyor o konuya katılmıyorum.

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
2 hafta kadar önce satın aldım. Başlarda biraz işkillenir gibi oldum ama son derece muazzam. Monster Abra A5 V9.2 kullanıcısıyım. 16 gb ram 1 tb hdd 256gb ssd ile. Şimdilik böyle, ilerleyen zamanlarda hdd ve ssd büyüteceğim. Ekran kartım gtx 1050 ti. Sanırım bu ekran kartı ile epey idare ederim.

for a Dream
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
aga bence laptop alma az daha para koy pc topla

bide o 2200 dolar 8 bin tl doğduğumdan beri bu kadar para görmedim ben

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Bence o kadar para MONSTER Laptop al içinde herşeyi var ve en güzel oyuncu laptopu diyebilirim ama bir oyuncu pc göre normal

Üye
8 HİZMET YILI
Sana sadece diyorum monster alma çünkü hdd bile yok ve pahalı içerisinde bide ne için kullanacaksın onuda belirtirsin söyleyeyim

Üye
9 HİZMET YILI
aga bence laptop alma az daha para koy pc topla

bide o 2200 dolar 8 bin tl doğduğumdan beri bu kadar para görmedim ben
Söylediğim gibi sürekli gezen biriyim Bu arada ben de çocukluktan beri hayalim olduğu için bu kadar para biriktirdim. Babam harçlıkları dolar olarak verirdi şimdi de değerlendi. Şans yani

for a Dream
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Söylediğim gibi sürekli gezen biriyim Bu arada ben de çocukluktan beri hayalim olduğu için bu kadar para biriktirdim. Babam harçlıkları dolar olarak verirdi şimdi de değerlendi. Şans yani
kardeş sen ne güzel para biriktirmişsin ya tebrik ediyorum seni ben 1 sene biriktiririm elimde bin tl filan olur direk harcarım ama öyle oyuna filan yatırmam yatırcaksam 100 tl sini lole yatırırım gerisini harcarım ama ilk defa o kadar çok para biriktiren gördüm

Üye
8 HİZMET YILI
OMEN BY HP 15-CE004NT olabilir ama dersen biraz bana para kalsın Lenovo Legion Y520(256GB SSD, 16GB, 2TB, IPS)
alabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...