Üye
Selam arkadaşlar. Laptop önerisi istiyorum. Amerika'dan alacağım. Bütçe 2200$. Şimdiden teşekkürler.
knk laptop alma oyun oynucaksan masa üstü al kuzenim laptop aldı 2 ay felan oynadı sonra çöpe attı oyunlar hep dınuomus
Kardeşim ben sürekli gezen biriyim de. Bilgisayarı taşıyabilmem lazım yaniknk laptop alma oyun oynucaksan masa üstü al kuzenim laptop aldı 2 ay felan oynadı sonra çöpe attı oyunlar hep dınuomus
Kardeşim ben sürekli gezen biriyim de. Bilgisayarı taşıyabilmem lazım yani![]()
oyun için.Sana sadece diyorum monster alma çünkü hdd bile yok ve pahalı içerisinde bide ne için kullanacaksın onuda belirtirsin söyleyeyim
Söylediğim gibi sürekli gezen biriyimaga bence laptop alma az daha para koy pc topla
bide o 2200 dolar 8 bin tl doğduğumdan beri bu kadar para görmedim ben![]()
kardeş sen ne güzel para biriktirmişsin ya tebrik ediyorum seni ben 1 sene biriktiririm elimde bin tl filan olur direk harcarım ama öyle oyuna filan yatırmam yatırcaksam 100 tl sini lole yatırırım gerisini harcarım ama ilk defa o kadar çok para biriktiren gördümSöylediğim gibi sürekli gezen biriyimBu arada ben de çocukluktan beri hayalim olduğu için bu kadar para biriktirdim. Babam harçlıkları dolar olarak verirdi şimdi de değerlendi. Şans yani
![]()