Laptop Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar öğrenci olduğumdan dolayı masaüstü pc alamıyorum bu yüzden laptop alacağım.Bütçem 2500 - 3200 TL arası ara sıra oyun oynarım kalan vakitlerde yazılım ile uğraşırım oynayacağım oyunlar genelde aşırı iyi bir istemiyor pc normal ve düşük ayarlarda oynastın o bile yeter örneğin far cry serisindeki oyunları medium ya da low da açsın.Böyle bir laptop önerisinde bulunan olursa sevinirim şimdiden teşekkürler...

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Lenovo Marka alma bence biz almistik fazla ısınmadan anakartı yandı

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bro ben lenovo b590 kullanıyorum eğer bulabilirsen al kendisi 5 yıllık pc ve çekmediği işkene kalmadı şu anda ekran kırık ve geçmişinde kola bile içirdim hatta damacana yı üstünde döktüm ( cidden 2 litre su yedi ) yani eğer bulabilirsen lenovo b590 al ben cs go rahat oynuyorum 40 60 fps ki en minimum deil , zulu wolftu desen full de oynuyorum sistem 4 gb ram 2 gb ekran i5

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Asus X541UV-GO607. Asusun bu markasını öneririm işlemci ısınmaz oyunlarıda rahat oynatır sana gunluk işlerin için uygundur sakın ola fazla para verme laptopa öğrenci adamsın fiyat performans laptopu zaten paran cebınde kaşsın bu sana uygun

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Asus X541UV-GO607. Asusun bu markasını öneririm işlemci ısınmaz oyunlarıda rahat oynatır sana gunluk işlerin için uygundur sakın ola fazla para verme laptopa öğrenci adamsın fiyat performans laptopu zaten paran cebınde kaşsın bu sana uygun
Çok mantıklı öneri olmuş hll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...