Seçkin Üye
aynı sorun bende de var batarya ömrünü tamamlamış diye düşünüyorum bende de öyle çünkü
Hocam şimdi denettim tamamdır oldu. Sorun çözüldü çok teşekkürlerDediğim denendimi? benim laptopumdaki sorunu öyle çözmüştüm
arkadaşlar sorunun çözümü budur sorunu olanlar bu şekilde çözebilir. arkadaşa tekrar teşekkür ederim.adaptörde falan sıkıntı yok bende aynı sorunu yaşadım pc yüksek performns modundaysa yapar ,birde enerji tasarrufu modundayken denesin ve laptopu kapatsın şarj oluyormu öyle denesin
, BİLİP BİLMEDEN YORUM YAZMAK İÇİN YAZMAYIN MİLLETTEN GÖRÜYORSUNUZ AYNISINI TEKRARLIYORSUNUZ PAPAĞAN GİBİ
Arkadaşlar sorun çözüldü yorumları okuyarak cevap verirseniz sevinirim. İyi akşamlar dilerim.teknik bir sorun olduğundan dolayı kesin yorum yapmak imkansız. senin yapacağın 2 şey var. bir arkadaşından batarya ve şarj cihazını isteyeceksin. hangisinde sorun olduğunu bulacaksın tek sıkıntı o.
yardımcı oluyordum kusura bakmaArkadaşlar sorun çözüldü yorumları okuyarak cevap verirseniz sevinirim. İyi akşamlar dilerim.
Rica ederim hocam sen kusura bakma kırdıysam teşekkür ederim yardımın için sadece çözüldüğünü bildirmek istedimyardımcı oluyordum kusura bakma
geçmiş olsun aynı sorun benim laptobumda vardı yeni batarya alman gerek bataryan ölmüş yada şoklatmayıda dene istersen ama olumlu sonuç alamassın
Büyük ihtimalle sarj aletinde sıkıntı vardır. O da yoksa baska bir prizde denesin
sorun adaptörde yada batarya da