Laptop Şarj sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aynı sorun bende de var batarya ömrünü tamamlamış diye düşünüyorum bende de öyle çünkü

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dediğim denendimi? benim laptopumdaki sorunu öyle çözmüştüm
Hocam şimdi denettim tamamdır oldu. Sorun çözüldü çok teşekkürler :):)
Şarj oluyo şu angüç seçeneklerinden eski haline getirelimmi. Yoksa güç tasarrufundamı kalsın sürekli.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
adaptörde falan sıkıntı yok bende aynı sorunu yaşadım pc yüksek performns modundaysa yapar ,birde enerji tasarrufu modundayken denesin ve laptopu kapatsın şarj oluyormu öyle denesin
, BİLİP BİLMEDEN YORUM YAZMAK İÇİN YAZMAYIN MİLLETTEN GÖRÜYORSUNUZ AYNISINI TEKRARLIYORSUNUZ PAPAĞAN GİBİ
arkadaşlar sorunun çözümü budur sorunu olanlar bu şekilde çözebilir. arkadaşa tekrar teşekkür ederim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
teknik bir sorun olduğundan dolayı kesin yorum yapmak imkansız. senin yapacağın 2 şey var. bir arkadaşından batarya ve şarj cihazını isteyeceksin. hangisinde sorun olduğunu bulacaksın tek sıkıntı o.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kabloda sıkıntı olabilir eğer onda değilse youtube'da çok video var türkçe kaynaklara bakma yabancı kaynaklara bak kesin çözersin

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
teknik bir sorun olduğundan dolayı kesin yorum yapmak imkansız. senin yapacağın 2 şey var. bir arkadaşından batarya ve şarj cihazını isteyeceksin. hangisinde sorun olduğunu bulacaksın tek sıkıntı o.
Arkadaşlar sorun çözüldü yorumları okuyarak cevap verirseniz sevinirim. İyi akşamlar dilerim.

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
bataryayı yuvasından çıkarın tellerle temas aldığı yeri ataç iğne vs bişeyle fazla baskı uygulamadan kasıyın fazla değil az ama oksitlenmiş olabilir hala aynı şey devam ediyorsa + - küçük bi kablo yardımıyla şoklama uygulaması yapın internetten videoısunu izleyebilirsiniz hala aynıysa batarya değişicek tabi bu işlemlerden önce cihazı bataryasız kabloya bağlı bi şekilde kullanın bi sorun yoksa sorun zaten bataryada cihazda değil bataryada söyledim işlemlere geçebilirsiniz ozm.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bataryada sıkıntı büyük ihtimalle dostum direk bataryayı çıkarıp bataryasız deneyin adaptörde sıkıntı olup olmadıgını anlayabilirsiniz

Emanuel Mauro İcardi
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Büyük ihtimalle sarj aletinde sıkıntı vardır. O da yoksa baska bir prizde denesin

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
geçmiş olsun aynı sorun benim laptobumda vardı yeni batarya alman gerek bataryan ölmüş yada şoklatmayıda dene istersen ama olumlu sonuç alamassın

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Video İçerik Üreticisi
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Bataryanın Ömrü Bitmiş Aga.Bendede Aynısı Vardı.Şarja Taktığımda Şarj Alıyor Diye Gösteriyor Bir Süre Sonra Şarj Doldu Uyarısı Yada Belli Bir Şarjda Kalıyordu Ve Şarjdan Çıkardığımda PC Direk Kapanıyordu.

Bataryayı Değitirseniz Sorununuz Ortadan Kalkacaktır ;)

İyi Forumlar

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
bataryayı cıkart tak yap büyük ihtimale dişleri zarar görmüşdür bi pc ciye göstermelisin

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bataryanın driverlerini sil bilgisayarı kapat aç belki yazılımsaldır sorun

I am Perfect Player MAN
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bataryı cıkar tak olmazsa yenı batarya alcan bıde bu bataryaları sıfırlama gıbı bırsey vardı bnm arkds yapıyordu bı aralar arştırmak lazım

İSTİKBAL GÖKLERDEDİR
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bataryayi degistirmeni oneririm kardesim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...