Çözüldü Laptop siyah ekranda kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
laptop siyah ekran kaldi ctrl+alt+del çalişmiyor bios giremiyorum hiçbirşey yapamiyorum laptopa hdmıla monitor taktim gene olmadi

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
laptop siyah ekran kaldi ctrl+alt+del çalişmiyor bios giremiyorum hiçbirşey yapamiyorum laptopa hdmıla monitor taktim gene olmadi
  1. Laptop'unuzun güç düğmesine basılı tutarak sistemi tamamen kapatın. Daha sonra, güç düğmesine bir kez daha basarak tekrar açın ve sistem yüklenirken BIOS'a girmek için gerekli tuş kombinasyonunu deneyin.
  2. Laptop'unuzun pilinin tamamen şarj olup olmadığını ve adaptörün doğru bir şekilde takılıp takılmadığını kontrol edin. Pil veya adaptör bağlantılarında bir sorun varsa, siyah ekranda kalmaya neden olabilir.
  3. Laptop'unuzu güçsüzleştirin ve bataryasını çıkarın. Daha sonra, adaptörü çıkarın ve güç düğmesine 30 saniye boyunca basılı tutun. Sonra, adaptörü yeniden takın ve güç düğmesine basarak...
ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
  1. Laptop'unuzun güç düğmesine basılı tutarak sistemi tamamen kapatın. Daha sonra, güç düğmesine bir kez daha basarak tekrar açın ve sistem yüklenirken BIOS'a girmek için gerekli tuş kombinasyonunu deneyin.
  2. Laptop'unuzun pilinin tamamen şarj olup olmadığını ve adaptörün doğru bir şekilde takılıp takılmadığını kontrol edin. Pil veya adaptör bağlantılarında bir sorun varsa, siyah ekranda kalmaya neden olabilir.
  3. Laptop'unuzu güçsüzleştirin ve bataryasını çıkarın. Daha sonra, adaptörü çıkarın ve güç düğmesine 30 saniye boyunca basılı tutun. Sonra, adaptörü yeniden takın ve güç düğmesine basarak laptop'u açın.
  4. RAM'inizde bir sorun olabilir. Laptop'unuzun alt kapağını açın ve RAM modüllerinin doğru şekilde takılıp takılmadığını kontrol edin. RAM modüllerinde bir sorun varsa, siyah ekranda kalabilirsiniz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
şarj yerinin dışında iğne ucu girecek kadar bi delik olması lazım oraya 30 saniye basılı tutun daha sonra resetlenecektir sistem

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Herşeyi yaptıysan bence bir usb al arkadasının pcden format dosyası ile format at

Üye
3 HİZMET YILI
boot kısmından format atman doğru olur ama düzelmiyorsa bilgisayarcına götürebilirsin bana da olmuştu içindeki tozdan olmuş dediler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...