Süper Üye
Vakumlu Soğutucular Çok İyi 15-20 derecelik ısı indiriyor kullanıyorum ve memnunumArkadaşlar Monster Abra a7 v11.4 laptopunu satın aldım. Bilgisayarı iyi kullanma amacıyla direk laptop sogutucusu almalımıyım ? Soğutucular gerçekten işe yarıyor mu . Alacaksam hangisini önerirsiniz vakumlu mu yoksa pcnin altına koyulan türden mi
Ben laptop um eski diye almıştım pek bir farkını görmedim fark olsa bile çok minimaldir ama yine de almanı tavsiye ediyorum.Arkadaşlar Monster Abra a7 v11.4 laptopunu satın aldım. Bilgisayarı iyi kullanma amacıyla direk laptop sogutucusu almalımıyım ? Soğutucular gerçekten işe yarıyor mu . Alacaksam hangisini önerirsiniz vakumlu mu yoksa pcnin altına koyulan türden mi
Ben laptopuma trust markasını Trust 20817 GXT 278 Notebook Oyuncu Soğutucu almıştım tabi bütçene uygunsa düşünebilirsin halen kullanıyorum 3 senelik laptopuma halen kullanıyorum alalı 3 sene olduArkadaşlar Monster Abra a7 v11.4 laptopunu satın aldım. Bilgisayarı iyi kullanma amacıyla direk laptop sogutucusu almalımıyım ? Soğutucular gerçekten işe yarıyor mu . Alacaksam hangisini önerirsiniz vakumlu mu yoksa pcnin altına koyulan türden mi
pc nin altına koyulandan al kanka baya işe yarıyor yavaşlıyor ısınıncaArkadaşlar Monster Abra a7 v11.4 laptopunu satın aldım. Bilgisayarı iyi kullanma amacıyla direk laptop sogutucusu almalımıyım ? Soğutucular gerçekten işe yarıyor mu . Alacaksam hangisini önerirsiniz vakumlu mu yoksa pcnin altına koyulan türden mi
Harbiden kaliteli bir şey almadıkça çok işe yarıyor diyememArkadaşlar Monster Abra a7 v11.4 laptopunu satın aldım. Bilgisayarı iyi kullanma amacıyla direk laptop sogutucusu almalımıyım ? Soğutucular gerçekten işe yarıyor mu . Alacaksam hangisini önerirsiniz vakumlu mu yoksa pcnin altına koyulan türden mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?