Onaylı Üye
ben 4 fanlı almıştım güzel soğutuyordu tavsiye ederim
kanka laptop soğutucularına pek güvenmiyorum artık 3-5 derece düşürecek diye para tuzağına çekiyorlarArkadaşlar Monster Abra a7 v11.4 laptopunu satın aldım. Bilgisayarı iyi kullanma amacıyla direk laptop sogutucusu almalımıyım ? Soğutucular gerçekten işe yarıyor mu . Alacaksam hangisini önerirsiniz vakumlu mu yoksa pcnin altına koyulan türden mi
Tam soğutmasada işe yarıyor 4 Fanlı her türlü Soğutucuyu tavsiye edebilirim bütçene göre bakabilirsin.Arkadaşlar Monster Abra a7 v11.4 laptopunu satın aldım. Bilgisayarı iyi kullanma amacıyla direk laptop sogutucusu almalımıyım ? Soğutucular gerçekten işe yarıyor mu . Alacaksam hangisini önerirsiniz vakumlu mu yoksa pcnin altına koyulan türden mi
altına koymalı hiçbir işe yaramadı bende bence vakumlu alArkadaşlar Monster Abra a7 v11.4 laptopunu satın aldım. Bilgisayarı iyi kullanma amacıyla direk laptop sogutucusu almalımıyım ? Soğutucular gerçekten işe yarıyor mu . Alacaksam hangisini önerirsiniz vakumlu mu yoksa pcnin altına koyulan türden mi
vakumlular fandaki havayı cekiyor yani vakum daha yararlıArkadaşlar Monster Abra a7 v11.4 laptopunu satın aldım. Bilgisayarı iyi kullanma amacıyla direk laptop sogutucusu almalımıyım ? Soğutucular gerçekten işe yarıyor mu . Alacaksam hangisini önerirsiniz vakumlu mu yoksa pcnin altına koyulan türden mi