- Yasaklandı
-
Hdd çıkarması gerekli onun için söyledim benLaptop ile masaüstü farklı değildir ssdler sabit 2.5 inc olur m2 satalat farklıdır anakartında m2 yuvası yoksa takamazsın ama anakart sata3 ü destekliyor ise 2.5 inc ssd yi rahatlıkla takar
Hdd çıkarması gerekli onun için söyledim ben
Hmm böyle de bir yol var yani çok teşekkür ederimİsterseniz hdd söküp ssd de takabilirsiniz
Yani laptopta hem ssd hem hdd kullanmak istersem anakartımda m2 yuvası olması gerekli doğru mu anladım ?Laptoplarda kullanılan hdd ler neyse ssd lerde odur 2.5 inc sabit m2 sata farklıdır ssdnin bir çeşididir m2 sata takabilmen için anakartında m2 sata yuvası olması gerekir
Onun harici 2.5 inclik olan ssd ler laptop hddleri ile aynı yere takılır
Onun için laptop DVD yerini sokup aparatı ile kullanbilirisin ssd ve hddYani laptopta hem ssd hem hdd kullanmak istersem anakartımda m2 yuvası olması gerekli doğru mu anladım ?
Laptopta 2 sini birden kullanamıyor muyum hem hdd hem ssd ?Bende hp laptop var kendi hdd si yavaş olduğundan çıkarıp masaüstündeki 240 lık ssd yi taktım bu şekilde anlatayım
Eee anakartta ki m2 yuvasına ne oldu ?Onun için laptop DVD yerini sokup aparatı ile kullanbilirisin ssd ve hdd
Hem normal laptop hdd si gibi olan 2.5 inc ssdler var hemde m2 sata dediğimiz ssdler var anakartında m2 sata yuvası yok ise m2 kullanamazsın google a m2 sata yuvası diye aratırsan anakartlardaki takma kısmını görebilirsin 2.5 inçlik olan ise normal hdd taktığın gibi takarsın ama 1 tane giriş olduğundan dvd yuvasına takarsın ama onu oraya sabitlemek biraz zor olabilirYani laptopta hem ssd hem hdd kullanmak istersem anakartımda m2 yuvası olması gerekli doğru mu anladım ?
Teşekkürler kardeşim anladım iyi forumlar çok sağolHem normal laptop hdd si gibi olan 2.5 inc ssdler var hemde m2 sata dediğimiz ssdler var anakartında m2 sata yuvası yok ise m2 kullanamazsın google a m2 sata yuvası diye aratırsan anakartlardaki takma kısmını görebilirsin 2.5 inçlik olan ise normal hdd taktığın gibi takarsın ama 1 tane giriş olduğundan dvd yuvasına takarsın ama onu oraya sabitlemek biraz zor olabilir
Bunu beğendim kardeşim teşekkürlerSanDisk 480GB SSD Plus Sabit, SATA-3, 2.5"/7mm, 530 MB/sn'e kadar - SDSSDA-480G-G26
427 tl
okuma hızı yavaş
varsa link atar mısın kardeşim ?james donkey diye bi marka var buda çok kalıteli bunu kullanıyorum
Googldan baka bilirsin kaç gb istiyosanokuma hızı yavaş
Post automatically merged:
varsa link atar mısın kardeşim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?