benim eski pc de harddiskten olmuştu.laptopu ne zamandır kullanıyorsun? termal macununundan da olabilir.genel bakım içni servisine göndersen daha iyi
performans moduna çek dostum ekran kartının ömrünü azaltır ama
teknosa öyle ya.ben harddisk almıştım.eve geldiğmde kırılmış.geri götürdüm pakedi açtıgınız için kabul edemeyiz dediler
Harddiskte sorun olabilir tamirciye götür baksınlar
Çözümü burda kolay kolay bulamazsın pc den anlayanlara sorman lazımyakın zamanda götüreceğim ama buralarda bir uzman görüşü sorayım dedim çünkü gittiğim zaman ufak bir problemi şu bu değişcek diye para isteyen çok fazla paragöz insan var
benim pc dede aynı şey oluyor bende ramdan olduğunu düşünüyorum.
Çözümü burda kolay kolay bulamazsın pc den anlayanlara sorman lazım
reis leptop çok ısınıyordur işlemci birden 90 80 çıkarsa anlık fps kaybı yaşarsın 4 fanlı soğutucu al yada işlemcinin termal macunun kontrol et
görev yöneticisinden cpu kullanımına bakabilirmisin fazla arkada çalışan programları kapatabilirsin önemli olan windows update açık ise kasması normaldir kapatıp sorunu çözebilirsin
ekran kartının ömrü kısalmış o yüzden fps düşmesi yaşayabilirsin ve fanlara gelince yüksek ses çıkmasının nedeni fazla ısınabiliyordur ve yüksek voltajda çalışıyordur yada ses yalıtımı yok içinde
Hocam pc yeni formatlandı arka plan uygulaması yok cpu kullanımıda %20 civarlarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?