Laptop Tek Jak Giriş Sorunsalı [YARDIM]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar yeni üretilen laptopların çoğu tek jak girişli, şimdi size sorunumu ve uyguladığım çözüm yollarını yazacam bana yardımcı olmanızı istiyorum şimdiden teşekkürler.
Oyuncu kulaklıklarında ortalama sınıflar 2 jak girişli mic ve kulaklık olmak üzere onu zaten kullanamıyorum. Bende telefonun kulaklığını kullanayım diyorum fakat ses kayıt sisteminde mikrofon görünmüyor kulaklıktan sorunsuz ses gelmektedir fakat skype olsun oyunlarda olsun veya herhangi platformda mikrofonu laptoptan gönderiyor. Bunun için ne yapabilirim?

Uyguladığım Çözüm Yolları:
  1. Ses driverlerini kaldırdım tekrar yükledim,
    [*]Farklı mikrofonlu kulaklıklar denedim,
    [*]Realtekin yardımcı ses programını kurdum,
    [*](Usb ses kartı kullandım bunda sıkıntı yok fakat ben kendi laptopun jak girişini kullanmak istiyorum usb ses kartları çok cızırtılı ve işlevsiz.)
Bunların haricinde ne öneriyorsunuz? Format falan demeyin!

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Profile Post'tan geliyorum , bende laptop kullanıcısıyım nasıl olduğunu anlamasamda kulaklığım sadece mic girişinden hem ses alıp hemde ses verebildiğinden bu ürüne ihtiyacım yok ancak sen bunu kullanırsna hem mic kullanabilir hemde kulaklığını bağlayabilirsin .

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Profile Post'tan geliyorum , bende laptop kullanıcısıyım nasıl olduğunu anlamasamda kulaklığım sadece mic girişinden hem ses alıp hemde ses verebildiğinden bu ürüne ihtiyacım yok ancak sen bunu kullanırsna hem mic kullanabilir hemde kulaklığını bağlayabilirsin .

teşekkür ederim ama bunu konumda belirttim bu tür ürünlerin her çeşidini kullandım ve hiç iyi değil . :/ yahu başka tek jak girişi olanlarda telefon kulaklığı kullanıyor ama mici kulakltan verebiliyor bir ayarı varda ben mi bilmiyorum diyeceğim ama girmediğim ayar kalmadı artık :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...