Uzman Üye
Arkadaşlar yeni üretilen laptopların çoğu tek jak girişli, şimdi size sorunumu ve uyguladığım çözüm yollarını yazacam bana yardımcı olmanızı istiyorum şimdiden teşekkürler.
Oyuncu kulaklıklarında ortalama sınıflar 2 jak girişli mic ve kulaklık olmak üzere onu zaten kullanamıyorum. Bende telefonun kulaklığını kullanayım diyorum fakat ses kayıt sisteminde mikrofon görünmüyor kulaklıktan sorunsuz ses gelmektedir fakat skype olsun oyunlarda olsun veya herhangi platformda mikrofonu laptoptan gönderiyor. Bunun için ne yapabilirim?
Uyguladığım Çözüm Yolları:
Oyuncu kulaklıklarında ortalama sınıflar 2 jak girişli mic ve kulaklık olmak üzere onu zaten kullanamıyorum. Bende telefonun kulaklığını kullanayım diyorum fakat ses kayıt sisteminde mikrofon görünmüyor kulaklıktan sorunsuz ses gelmektedir fakat skype olsun oyunlarda olsun veya herhangi platformda mikrofonu laptoptan gönderiyor. Bunun için ne yapabilirim?
Uyguladığım Çözüm Yolları:
-
Ses driverlerini kaldırdım tekrar yükledim,
[*]Farklı mikrofonlu kulaklıklar denedim,
[*]Realtekin yardımcı ses programını kurdum,
[*](Usb ses kartı kullandım bunda sıkıntı yok fakat ben kendi laptopun jak girişini kullanmak istiyorum usb ses kartları çok cızırtılı ve işlevsiz.)