laptop yardim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ares Bir Seçimdir
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
konuyu doru yeremei acdim bilmiyom | beyler laptopu alali 4-5 yil olmusdur fanlardan cok ses cikiyo napmaliyim ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
fanların içinde bulunan yağlar zamanla buharlaşıyor bilgisayarcıya götürmeni tavsiye ederim ama sağlam bir yere götür pişman olursun ne kadarda 1 fan denilsede önemi çok
Post automatically merged:

bahsettiğin ses tırrrrrr yada fanın kabloya sürtmesi gibi bir ses ise benim dediğim olay gerçekleşmiş olabilir

Ares Bir Seçimdir
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
fanların içinde bulunan yağlar zamanla buharlaşıyor bilgisayarcıya götürmeni tavsiye ederim ama sağlam bir yere götür pişman olursun ne kadarda 1 fan denilsede önemi çok

bahsettiğin ses tırrrrrr yada fanın kabloya sürtmesi gibi bir ses ise benim dediğim olay gerçekleşmiş olabilir
yok fan kabloya surtunmuyoda isinca cok ses cikiyo eskiden boyle diyildi

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
yok fan kabloya surtunmuyoda isinca cok ses cikiyo eskiden boyle diyildi
o bilgisayarın ısınma derecesine göre fan kendi hızını otomatik aşırtıyor hızlı dönmeye hava akışını daha hızlı vermeye soğutmaya çalışıyor

oynadığın oyunlardan bulunduğun ortamdanda kaynaklanır

bilgisayarını çok yoran bir uygulama oyun oynuyorsan kaliteli bir soğutucu almanı öneririm

Ares Bir Seçimdir
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
o bilgisayarın ısınma derecesine göre fan kendi hızını otomatik aşırtıyor hızlı dönmeye hava akışını daha hızlı vermeye soğutmaya çalışıyor

oynadığın oyunlardan bulunduğun ortamdanda kaynaklanır

bilgisayarını çok yoran bir uygulama oyun oynuyorsan kaliteli bir soğutucu almanı öneririm
tmm bilgi icin eyw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...