Aynen öyle basit bi işlem 2-3 vide söküp takacağın yeri öğrenmen gerekiyorAnlamıyorsan Zorlamana Gerek Yok Bir Bilgisayarcıdan Yardım İste Takabiliyorsanda Ssd Yi Cdroom Yerini Çıkartıp Takabilirsin.
Ne alaka? SSD bilgisayarı niye kastırsın kafan mı iyi birader? yanlış bilgilendirme yapma lütfen.takılmaz kanka bilgisayarı kastırır daha da
Ne alaka? SSD bilgisayarı niye kastırsın kafan mı iyi birader? yanlış bilgilendirme yapma lütfen.
Bilgisiz konularda yorum yapıp yanlış bilgilendiriyor işte, Allahım yarabbim ya.harbi dostum haklısın ssd bilgisayarı kastırmaz hızlandırır arkadaş neden öyle demiş anlamadım
Bilgisiz konularda yorum yapıp yanlış bilgilendiriyor işte, Allahım yarabbim ya.
Evet aynen öyle, bilen kişi doğruyu bilir ve insanlara bu bilgiyi dağıtır bu bilgiyide başka insanlara başka insanlar dağıtır bu böyledir. Söylediği şey akla mantığa uymuyor zaten. Bu bir disk ve neden bilgisayarı yavaşlatsın çocuk seviyesinde mantık yani.işte bu yüzden çoğunluk ne diyorsa o doğru çıkar
Evet aynen öyle, bilen kişi doğruyu bilir ve insanlara bu bilgiyi dağıtır bu bilgiyide başka insanlara başka insanlar dağıtır bu böyledir. Söylediği şey akla mantığa uymuyor zaten. Bu bir disk ve neden bilgisayarı yavaşlatsın çocuk seviyesinde mantık yani.
Boyut tarafında HDD hız tarafında SSD önemlidir bunu herkes biliyor zaten.dünyada herkes bilir ssd>hdd zaten bu yüzden de pahalı sen git 256gb ssd al 1tb hdd al kapıştır bakalım
Boyut tarafında HDD hız tarafında SSD önemlidir bunu herkes biliyor zaten.