Seçkin Üye
- Hafıza (HDD/SSD/M2 SSD)
- 500 GB
samsung evoydu yanlış hatırlamıyorsam samsung markaydı
o zaman yavaşlama falan yapar mı acabasddi ise takılabilir diye biliyorum
ama galiba değil yaw tamda bilmiyorumEvet eğer laptopunda kullanmış olduğun ssd masaüstü bilgisayarında da kullanılabilir bir form faktörüne ve arabirim tipine sahipse takabilirsin ssd'nin form faktörüne 2.5 inç, M.2 vb. ve arabirim tipine sata nvme vb. dikkat etmen gerekiyor masaüstü bilgisayarının anakartında desteklenen arabirimleri kontrol etmen ve uyumlu bir şekilde bağlantı yapman gerekiyor laptopunda kullandığın ssd'nin lisanslama koşullarını da kontrol etmende fayda var çünkü bazı üreticilerin oem ( ürünlerini sadece belirli cihazlarla kullanmana izin verebilir diye biliyorum
hdd yeri dolu knkssd olarak bilmiyorum ama hdd olarak kullanabilirsin
Anakartta boş slot varmı ?hdd yeri dolu knk
ram slotu var 2 tane 8 lik taktım bir tane daha alıcam bide ssd varAnakartta boş slot varmı ?
Böyle bir şey buldum buna da bakabilirsin istersenhdd yeri dolu knk
bende bundan vardı oluyorsa deneyeyim ama usb çoğaltıcı almam gerekicekBöyle bir şey buldum buna da bakabilirsin istersen
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Yani benimde ilk önce aklıma bu geldi harici bir şekilde yapman gerekiyor yani eğer ssd kalıcı olarak kullanacaksan hdd den vazgeçmen lazımbende bundan vardı oluyorsa deneyeyim ama usb çoğaltıcı almam gerekicek
kasadaki ssdye aktarmam gerekiyor şimdiki ssdden onun için bunu kullanabilrm teşekkürlerYani benimde ilk önce aklıma bu geldi harici bir şekilde yapman gerekiyor yani eğer ssd kalıcı olarak kullanacaksan hdd den vazgeçmen lazımeğer amacın dosyalarını kurtarmaksa sök tak yaparsın
sağol dostumbu dayının vıdeosu ısıne yarar