Laptopta Kullandığım ssdyi masaüstü pcye takabilir miyim acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hafıza (HDD/SSD/M2 SSD)
500 GB
samsung evoydu yanlış hatırlamıyorsam samsung markaydı

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Benim bildiğim aparat ile donusturulup kullanılıyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
konudan anladığım kadarıyla m2 ssd kullanıyorsun, evet takabilirsin

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Evet eğer laptopunda kullanmış olduğun ssd masaüstü bilgisayarında da kullanılabilir bir form faktörüne ve arabirim tipine sahipse takabilirsin ssd'nin form faktörüne 2.5 inç, M.2 vb. ve arabirim tipine sata nvme vb. dikkat etmen gerekiyor masaüstü bilgisayarının anakartında desteklenen arabirimleri kontrol etmen ve uyumlu bir şekilde bağlantı yapman gerekiyor laptopunda kullandığın ssd'nin lisanslama koşullarını da kontrol etmende fayda var çünkü bazı üreticilerin oem ( ürünlerini sadece belirli cihazlarla kullanmana izin verebilir diye biliyorum

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Evet eğer laptopunda kullanmış olduğun ssd masaüstü bilgisayarında da kullanılabilir bir form faktörüne ve arabirim tipine sahipse takabilirsin ssd'nin form faktörüne 2.5 inç, M.2 vb. ve arabirim tipine sata nvme vb. dikkat etmen gerekiyor masaüstü bilgisayarının anakartında desteklenen arabirimleri kontrol etmen ve uyumlu bir şekilde bağlantı yapman gerekiyor laptopunda kullandığın ssd'nin lisanslama koşullarını da kontrol etmende fayda var çünkü bazı üreticilerin oem ( ürünlerini sadece belirli cihazlarla kullanmana izin verebilir diye biliyorum
ama galiba değil yaw tamda bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
4 HİZMET YILI
ssd olarak bilmiyorum ama hdd olarak kullanabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
4 HİZMET YILI
bende bundan vardı oluyorsa deneyeyim ama usb çoğaltıcı almam gerekicek
Yani benimde ilk önce aklıma bu geldi harici bir şekilde yapman gerekiyor yani eğer ssd kalıcı olarak kullanacaksan hdd den vazgeçmen lazım :D eğer amacın dosyalarını kurtarmaksa sök tak yaparsın

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Yani benimde ilk önce aklıma bu geldi harici bir şekilde yapman gerekiyor yani eğer ssd kalıcı olarak kullanacaksan hdd den vazgeçmen lazım :D eğer amacın dosyalarını kurtarmaksa sök tak yaparsın
kasadaki ssdye aktarmam gerekiyor şimdiki ssdden onun için bunu kullanabilrm teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...