Onaylı Üye
hddyi çıkarıp verebilirsin bilgilerine erişmesi yasaktır şifre koysan sıkıntı olmaz
Aynı şekilde bende bunu yazacaktım dostum winrar için yönetici izni gerekli oluyor senin belirlediğin şifre dışında kimse açamaz winrarıDosyalarını winrar a koyup winrar a bir şifre koyabilirsin ayrıca bilgisayarı açmaları ve şifreyi geçmeleri izin olmadan yasaktır
sifeni gecmeleri icin format yada yeni windows yüklemeleri lazımMerhaba, laptopumu teknik servise macun yenilemesi ve temizliği için göndereceğim. Herhangi bir ihtimale karşı, bir kişisel dosyalarıma ulaşılmasını istemiyorum her ne kadar bilgisayarımda pin olsa da her türlü pin kodunu geçerler diye umuyorum. Sizin var mı bir tekniğiniz güvenlik için?
saklana bilirMerhaba, laptopumu teknik servise macun yenilemesi ve temizliği için göndereceğim. Herhangi bir ihtimale karşı, bir kişisel dosyalarıma ulaşılmasını istemiyorum her ne kadar bilgisayarımda pin olsa da her türlü pin kodunu geçerler diye umuyorum. Sizin var mı bir tekniğiniz güvenlik için?