Laptoptaki kişisel dosyalar saklanabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hddyi çıkarıp verebilirsin bilgilerine erişmesi yasaktır şifre koysan sıkıntı olmaz

Üye
4 HİZMET YILI
saklayamazsın dostum geçmişini sil en azından diz üstüde ekran kartını falan kaptırmayacaksın

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dosyalarını winrar a koyup winrar a bir şifre koyabilirsin ayrıca bilgisayarı açmaları ve şifreyi geçmeleri izin olmadan yasaktır
Aynı şekilde bende bunu yazacaktım dostum winrar için yönetici izni gerekli oluyor senin belirlediğin şifre dışında kimse açamaz winrarı

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhaba, laptopumu teknik servise macun yenilemesi ve temizliği için göndereceğim. Herhangi bir ihtimale karşı, bir kişisel dosyalarıma ulaşılmasını istemiyorum her ne kadar bilgisayarımda pin olsa da her türlü pin kodunu geçerler diye umuyorum. Sizin var mı bir tekniğiniz güvenlik için?
sifeni gecmeleri icin format yada yeni windows yüklemeleri lazım

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
teknik servisin bakması zaten yasak ama çok istiyorsan hdd/sdd çıkarabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba, laptopumu teknik servise macun yenilemesi ve temizliği için göndereceğim. Herhangi bir ihtimale karşı, bir kişisel dosyalarıma ulaşılmasını istemiyorum her ne kadar bilgisayarımda pin olsa da her türlü pin kodunu geçerler diye umuyorum. Sizin var mı bir tekniğiniz güvenlik için?
saklana bilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...