oluşturur, çok ısınıyorsa daha hızlı sorun oluşur.Monster Gaming notebook var, ben hep şarjda kullanıyorum. Şarjdan çıkarınca da bir ayar yapmışlar sanırım, oyunlarda kasıyor o yüzden sarjdan hiç çıkarmadan takılıyorum. Bir sorun olur mu acaba ileriki dönemlerde?
öyle bir ayar var arama yerine güç ayarları yazın pilde kullanırken ki güç ayarını değiştirin fakat piliniz bir saat gidiyorsa yarım saate düşecektirÖyle bi ayar olduğunu sanmıyorum pilde oynarken bilgisayar güç tasarruf moduna geçiyor ondan kasıyor olabilir bı kontrol et istersen
Ben yazdım kral onu prize takılı 80 de sabitliyorsun şarjda kullanmıyorsun yani prizde anladın mıBir arkadaş daha yazmış batarya şarj yüzdesini 80 e sabitle sorun olmaz sarja takmadan kasma donma olur tam verim alamazsın
laptoba göre değişir bazı laptoplarda akım koruma var şarjın %90dan fazla dolmuyor ve sürekli %10 luk arada çalışıyor bu sayede bataryaya bir zarar gelmiyor.Monster Gaming notebook var, ben hep şarjda kullanıyorum. Şarjdan çıkarınca da bir ayar yapmışlar sanırım, oyunlarda kasıyor o yüzden sarjdan hiç çıkarmadan takılıyorum. Bir sorun olur mu acaba ileriki dönemlerde?