laptopum mafıa 2 yı zor kaldırıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
laptop mafıa 2 yı kaldırabılecek sevıyede ama fps dususu var nasıl kurtulabılırım kod vs yardım edermısınız

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
windows 7 ultımate 4 gb ram i5 ekran kartında ıntel hd graphıcs 3000 2. olarakta nvdıa ge force gt 540 m diyor kusura bakmayın dalgınlıgıma gelmıs belırtemedım

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
540m rahat kaldırır oyunun simgesnine sağ tıkla yüksek performans modunu seç

Üye
8 HİZMET YILI
aynı özelliklerde laptopla 2 sene önce onyuyordum senin sistemsel bir problemin olabilir güncelleşitmrleeri kontrol et driverları güncelle

Üye
6 HİZMET YILI
bilgisayarında ki çoğu şeyi performansa göre ayarla mesela oyun özelliklerinde vs. olması gerekiyo veya masaüstünde sağ tık yap nvidia ekran kartı ise ayarları felan çıkar ordan performansı seçebilirsin

kalemler yazmak için değil anlatmak için yazarlar
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
windows 7 ultımate 4 gb ram i5 ekran kartında ıntel hd graphıcs 3000 2. olarakta nvdıa ge force gt 540 m diyor kusura bakmayın dalgınlıgıma gelmıs belırtemedım
qrafik karti olarak sadece inteli kullaniyo ola bilir nvidianinda calistigindan emin ol.. benim pc pubg lite acmiyordu megersem formatdan sonra grafik kart kurulumu yapmamisim sonra duzeldi.. ayni sorun ola bilir goz at

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bu sorun bendede vardı fan yeteri kadar soğutmuyordu ve ısındığı zaman hayvan gibi fps drop giriyordu büyük ihitmalle ekran kartının çipide yanmış olabilir aynı sorun bendede var şu an ama ben şöyle yapıyorum altına buz kalıbı koyuyorum koymazssam aşırı ısınmadan kendini kapatıyor ya dediğim gibi fan fazla soğutmuyor yada ekran kartının çipi yanmıştır dostum laptoplar bu yüzden sıkıntı ya aşırı ısınıyor yada fan yeteri kadar soğutmuyor macunlar bittiyse onlarıda kontrol edebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben driver booster ve advanced systemcare kullanıyorum arkada çalışan gereksiz programları fln kapatıyo iyi uygulama sende kullanabilirsin

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
the feature you mentioned are too much low for it

Hilesiz hiç bir oyun kalmayana kadar devam
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Dostum Güç moduna girip bütün ayarlari performansa al kalite yerine sonra da Nvdia experinceden güncellemelerini kontrol et ekran kartını guncelle

Yaşamayan Yoktur
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Game booster 4'ü kullan ve pil ayarlarından performans ayarını seç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...