Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar. mid ve early game'de iyi oynuyorum fakat late game'de çok hata yapıyorum. bu yüzden çoğunlukla oyun kaybediyorum. nasıl bir yol izlemeliyim ?
Late game'de iken nasıl ve nerelere hareket edeceğini bilemiyorsan yüksek elo maçlarını seyredebilirsin yoksa başka türlü biraz zor öğrenirsin onun dışında
yazarak vereceğim tek tavsiye ölmemen olur kanka late game de ölürsen 50 saniye yoksun çok uzun bir süre onun dışında üstteki arkadasların dediği gibi e-spor maçlarını izleyebilirsin
Late gamede eğer adc oynuyorsun oyun tarzın çok safe olması lazım takımın savaş başlatmadan savaşmaman lazım veya tank şampiyon oynuyorsan takımın yokken tek başına aksiyona girmemen lazım.
Eğer Adc Mid gibi kırılgan bir Carry oynuyorsan çok dikkatli olmalısın. Facecheck atma açgözlülük yapma. Flashını boş bir kili almak için kullanma
Naru Pobelter gibi eski pro oyuncuların youtubedaki videolarını izle. yardımı olur
youtube a gir knk lol rec diye bi hesap var. orda profesyonel oyuncuların ya da iyi oynayan streamerların oyunlarını detaylı bi şekilde sadece onun ekranını göstererek çekip paylaşıyor. her champ için her türlü oyun kompozisyonu için var mutlaka kendine bişeyler çıkarırsın