Çözüldü Lazy Sharp banlatıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Merhaba 1 sene önce kullandığımda 5 oyun sonra banlanıyordu. Hala böyle sorunlar var mı acaba?

Kimera
Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ben daha kullanamadım ama her scriptte olduğu gibi bunda da ban vardır günü değişir sadece 1 hafta falandır diye düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Sen daha kullanamıyorsun bile hileyi, yorum kasmak için boş yorum atmayın. Raporluyorum.

Eninde sonunda banlanıyorsun dostum ama 5-6 oyun sonra değil. Tadını çıkarabilecek kadar oynarsın yani, ana hesabında kullanma yeter.
Perma dostum bir çok ticket atmama rağmen geri açılmadı.

Hocam ben ana hesabımda bir kez oynadım, onda da hileye yabancı olduğum için feedledim. :D

Sonra yan hesap açıp onda oynamaya başladım alıştım gayet güzel.

Aklımda ki soru şu, Sadece bir maç attım. Ana hesabım ban yer mi?

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hocam ben ana hesabımda bir kez oynadım, onda da hileye yabancı olduğum için feedledim. :D

Sonra yan hesap açıp onda oynamaya başladım alıştım gayet güzel.

Aklımda ki soru şu, Sadece bir maç attım. Ana hesabım ban yer mi?

Yan hesabında oynadıysan ana hesabın ban yemez fakat ana hesabında da açmışsın, inject ettiği için büyük ihtimalle ana hesabında ban yer, belki de yemez bilemiyorum ama yiyecekmiş gibi davran, rp falan çekme uzun bir süre

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Yan hesabında oynadıysan ana hesabın ban yemez fakat ana hesabında da açmışsın, inject ettiği için büyük ihtimalle ana hesabında ban yer, belki de yemez bilemiyorum ama yiyecekmiş gibi davran, rp falan çekme uzun bir süre
Len benim ana hesap 5000₺ değerinde, ban süresi 1 hafta iki 2 ay yazıyor diye denemek istedim :burnbear:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...