Metin2 ile para kazanmak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar metin2ye para kazanmak için başlayacağım 2 3 sene önce 1 hesapta 5 karakteride 75 lv yapıp bir mapte simya kasıyorduk hala işe yarıyor mu yada önerileriniz nedir?

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Burdan hesabini kastiracak olanlara sesleniyorum guvenmeyin benim param gitti bilginiz olsun

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Metin2'de TL kazanmanın birçok farklı yolu var. Bunlardan bazıları legal, bazıları ise illegal.

LegalYöntemler:

• Item Satışı: Oyun içi itemleri pazarda satarak TL kazanabilirsiniz. Nadir ve değerli itemler daha fazla para kazandırır.
  • Hesap Satışı: Gelişmiş karakterlere sahip hesapları diğer oyunculara satarak TL kazanabilirsiniz.
  • Hizmet Sunma: Diğer oyunculara level kasma, item yükseltme gibi konularda yardımcı olarak TL kazanabilirsiniz.
  • Yayıncılık: Metin2 oyun videoları çekerek ve yayınlayarak para kazanabilirsiniz. Twitch ve YouTube gibi platformlarda yayın yapabilirsiniz.
  • Turnuvalara Katılma: Metin2 turnuvalarına katılarak ve dereceye girerek para ödülleri kazanabilirsiniz.
İllegal Yöntemler:

• RMT (Real Money Trading): Oyun içi para birimini gerçek parayla satmak veya satın almak Metin2'nin kurallarına aykırıdır ve hesabınızın banlanmasına neden olabilir.
  • Bot Kullanımı: Bot kullanarak otomatik olarak farm yapmak da Metin2'nin kurallarına aykırıdır ve hesabınızın banlanmasına neden olabilir.

Üye
2 HİZMET YILI
hesabına emek verebilir itemsatıs gibi yerlerde satabilirsin yada envanterini filan

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
item satışta felan iyi para eder yani satar yada facebook a at facebookda zamanın çok metin 2 heap avcısı vardı orda aha etkili olaiblir

Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
gf de 150 200 client bot atıp etp kasarak simya satman lazım ama sisteminin iyi olması ve bot kullanma bilgin olması lazım yeni başladıysan kasamazsın burası kurtlar sofrası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...