lazy sharp kullanmak ne kadar zor olabilir ki :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
beyler ben nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum bir çok champta denedim fakat her maç 2 10 5 15 0 14 felan güzel kdalarda bulundum :) normal oyundu zaten sıkıntı yok ama bunu kullanmanın püf noktaları felan varsa anlatabilir misiniz sanırım benim hatam herşeyi programdan beklemek mi oluyor öyle değilse de nasıl ayar yapılması lazım kombatlarda mesela space basılı mı tutuluyor yoksa pozisyon kolluyup combo yapıp çıkmak için mi kullanılır veya early de kullanmak yanlış latede mi kullanılır bu tarz soruları cevaplıyabilecek var mı şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

Emanuel Mauro İcardi
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Lazysharp oyunu oynamana yardımcı oluyor bunu kendi halletmen gerekiyor , örneğin skil tuturamiyorsun hileyle bunu kolaylaştırıyor veya doclayamiyorsun hiley kolaylik sağlıyor. Yani biraz sana bağlı pozisyon felan sen aldırıcan bir de oyun ici tuşlar bende pek hatırlamıyorum xzs tuslari farm kesiyor haras ve last hit tusuydu baska tuslarda var. Bilen varsa banada yazsin tüm tuş takımını

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ben de kullanamadım ya eğitim videosu gelse güzel olur

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Lazysharp oyunu oynamana yardımcı oluyor bunu kendi halletmen gerekiyor , örneğin skil tuturamiyorsun hileyle bunu kolaylaştırıyor veya doclayamiyorsun hiley kolaylik sağlıyor. Yani biraz sana bağlı pozisyon felan sen aldırıcan bir de oyun ici tuşlar bende pek hatırlamıyorum xzs tuslari farm kesiyor haras ve last hit tusuydu baska tuslarda var. Bilen varsa banada yazsin tüm tuş takımını
-F5: tüm çizimde kapalı / açık
-F6: kapalı / açık menüde + çizim
-LeftShift: show menu
-Space: combo
-X: son hit
-V: farm
-C: Harass

Ajrail Ansari
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ış yapmtak Sayasak diye biliyorum sitede discord sunucusuna gidip oradan bilgilendirme yapabilirmiyim diye izin isteyebilirsin belki seni daha fazla kişi duyar.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ben lol hilesi aldığımda bir maçımda 20 kill almıştım evet biraz zor hile ama kullanmasını bilirsen en iyisi sen olabilirsin

Bir Umut Güzel Günler için
Banlı Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Bende olursa güzel olur

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
-F5: tüm çizimde kapalı / açık
-F6: kapalı / açık menüde + çizim
-LeftShift: show menu
-Space: combo
-X: son hit
-V: farm
-C: Harass
hocam tuşları biliyorum ingilizcem de var fakat mantığını anlayamadım galiba ilk defa kullanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ayarları kendine göre ayarlayabilirsin kendine göre ayırlarsan daha iyi olur ve zafer oranın yükselir.

uiy corona
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Öncelikle şunu belirteyim space basayım win alayım düşüncesinde bulunmaman gerekir. Her fırsat bulduğunda da sürekli adama oynamak zorunda da değilsin. Script işini kolaştırıyor üstteki arkadaşın dediği gibi sadece mantıklı oynayacaksın bu kadar basit

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bir space tuşuna basmak ne kadar zor olabilir ki ? Herşey o sihirli tuşta gizli hocam :)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Öncelikle şunu belirteyim space basayım win alayım düşüncesinde bulunmaman gerekir. Her fırsat bulduğunda da sürekli adama oynamak zorunda da değilsin. Script işini kolaştırıyor üstteki arkadaşın dediği gibi sadece mantıklı oynayacaksın bu kadar basit
Gayet güzel bir şekilde açıklamış bu arkadaş evade açıp space basayım mantığıyla hareket etmek çözüm değil aksine hile ile oynadığın için kare hız limitine uymayan hareketlerde bulunacaktır seçtiğin şampiyon daha akılcı bir şekilde oynayıp riski minimuma indirmelisin ve çok önde olduğun oyunlarda hata yapmayı unutma :)

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
antreman modunda ögrenin arkadaslar hilenin türkç.e seceneği devar ince ayarlara dokunmöayın yanlız delay falan

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Fareyle doğru yönlendirmeyi öğrenirsen doğru konum alırsan vayne kalista gibi herolarla taşırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...