Çözüldü lazy sharp lol hack problem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
when i start the cheat this appears and the cheat closes. antivirus is off!!!

::::....MemoryHackers.org....::::
EN: This ***** is distributed as free-software. If you paid for this, you got scammed.
TR: Bu yazılım ücretsiz olarak dağıtılmaktadır. Bunun için ödeme yaptıysanız, dolandırıldınız.
VN: ***** này được phân phối dưới dạng phần mềm miễn phí. Nếu bạn trả tiền cho điều này, bạn đã bị lừa đảo.
PT: Esse ***** é distribuído como software livre. Se você pagou por isso, foi enganado.
RU: Эта трещина распространяется как свободное программное обеспечение. Если вы заплатили за это, вас обманули.
Waiting for League of Legends.exe

Unhandled Exception: System.ComponentModel.Win32Exception: The application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application event log or use the command-line sxstrace.exe tool for more detail
at System.Diagnostics.Process.StartWithShellExecuteEx(ProcessStartInfo startInfo)
at System.Diagnostics.Process.Start()
at System.Diagnostics.Process.Start(ProcessStartInfo startInfo)
at System.Diagnostics.Process.Start(String fileName)
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zTPiT5rzWp90R4cTuMw==(Exception #=zhEfKOOg=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zDDveNqyuB3EywDVc3eidZnm998a9n4qmacRigjnv_YeC(Object #=zhEfKOOg=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zB_oOt9jgw0JLlHUxingMjwXbn9RAw2udtw==(MethodBase #=zhEfKOOg=, Boolean #=zIdtM1ng=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zgsOIk17XyVbkBbSB1YpZXWD8gTNMcPT74T2q8V30YfIS(#=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4= #=zhEfKOOg=, #=qhJawLeHEn41n1o4Hta_iHfi_xhhJpJ0vZDqo9l0Ylfs= #=zIdtM1ng=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zkLgRrMDGuXOIxVWrQ8rv0UKXXoIMdM8VFQ==()
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zMzGE2jYnHdQ8dkE1Cq0isb90_Ucc(Boolean #=zhEfKOOg=)
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zTPiT5rzWp90R4cTuMw==(Exception #=zhEfKOOg=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zDDveNqyuB3EywDVc3eidZnm998a9n4qmacRigjnv_YeC(Object #=zhEfKOOg=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=z5GoHKNXrTusOP9bn1YdFG1zUVKrCkqXj_w==()
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zUsLF5V1pswumym1iCm4tcdE=(Object #=zhEfKOOg=, UInt32 #=zIdtM1ng=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zMzGE2jYnHdQ8dkE1Cq0isb90_Ucc(Boolean #=zhEfKOOg=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zV6tcQKmMLEmFrB0fgL5bnutfPAIV()
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zUJ5RfiNFl06HC98VHUmZChC5jUbWTrorl2HDJ_M=(Object[] #=zhEfKOOg=, Type[] #=zIdtM1ng=, Type[] #=zhK11a4U=, Object[] #=zaox2J$M=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zg2Q4e5S0E4FVGBNy02jYFDoiWRktdnIFEQRPZ0U=(Stream #=zhEfKOOg=, String #=zIdtM1ng=, Object[] #=zhK11a4U=, Type[] #=zaox2J$M=, Type[] #=zArHSWEo=, Object[] #=zJ2YfXnw=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zmP5SDXwnJK9pyx0E7$U1HhU=(Stream #=zhEfKOOg=, String #=zIdtM1ng=, Object[] #=zhK11a4U=)
at #=qrnFRDwWESgvlrt5jTrEKluABJhHRhob0ZleJWJ$lWk4=.#=zgabED82ediEyCUC4250DbZg=(Stream #=zhEfKOOg=, String #=zIdtM1ng=, Object[] #=zhK11a4U=)
at #=z27aCrtMQnBd53_vfRA==.#=z_XzUPYNqCWVnJ90iPqH2H8E=.#=zEI1iXOTP5HGLGimG4w==()
at System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart_Context(Object state)
at System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state)
at System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart()

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
every time a crash happens try restarting pc then if still you have it , check for drivers update.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...