lazy sharp son vuruş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
son vuruş ayarını yapamadam mınyonlara son vurus atmıyor

Bazı Şeylerden vazgeçmiş Durumda
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
lazysharp virüs içermez
Ne alaka kardeşim raporlandın konuyla alakalı mesajlar atın lütfen !!
----------------------------------------------------------------------------------------
Dostum Son vuruş için bir ayar yok sen olduğun yerde sağ sol yaparak son vuruşu bekletiyorsun tıklama hatası gibi problemlerden kaçınıyorsun yani tek olayı bu :)

Üye
5 HİZMET YILI
you should try to turn off the firewall window.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
guvenlıgı kapat ve oyun oyarları kısmında var ordan ayarlayabılırsın knkm...

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ne alaka kardeşim raporlandın konuyla alakalı mesajlar atın lütfen !!
----------------------------------------------------------------------------------------
Dostum Son vuruş için bir ayar yok sen olduğun yerde sağ sol yaparak son vuruşu bekletiyorsun tıklama hatası gibi problemlerden kaçınıyorsun yani tek olayı bu :)
en net cevap senindi

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Eğer doğru anladıysam x e basarak oto son vuruş yapıyor ama sadece son vuruş ittirmek istiyorsan v basıyorun yie genelde son vuruşları atıyo ama x e göre arada minyon kaçırıyor. x sadece takımından biri minyona vurduğunda bozuluyor, son vuruş atamıyor. Bide alandan çıkarsan (bu ezreal gibi şampiyonlar için geçerli değil.) haricinde %85-90 alıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
arddiske atıyorlar hwid spoofer denediğmizde 12 saat içinde tekrar banlanıyoruz size kesin çözümü söylüyorum
ben bir bilgisayar var onda 320 gb hardisk var ve ben bu hard

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Eğer doğru anladıysam x e basarak oto son vuruş yapıyor ama sadece son vuruş ittirmek istiyorsan v basıyorun yie genelde son vuruşları atıyo ama x e göre arada minyon kaçırıyor. x sadece takımından biri minyona vurduğunda bozuluyor, son vuruş atamıyor. Bide alandan çıkarsan (bu ezreal gibi şampiyonlar için geçerli değil.) haricinde %85-90 alıyor
anlamadım ama x e basınca son vurusu yapıoya galıba arada bozulabılıo demek ıstedın galıba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...