Onaylı Üye
Daha öncesinde hiç açabildin mi peki scripti?her şeyi yapıyorum en son bagıropper gibi bir şey açılması lazım ama açılması yerine başka bir şey açılıyor bir sürü yazı yazıyor sonra hemen kapatıyor kendisi nasıl yapacağım yardım edin.
evet dün 4 defa oynadım.Daha öncesinde hiç açabildin mi peki scripti?
virüs korumayı kapayıp açmayı denedin mi hiçher şeyi yapıyorum en son bagıropper gibi bir şey açılması lazım ama açılması yerine başka bir şey açılıyor bir sürü yazı yazıyor sonra hemen kapatıyor kendisi nasıl yapacağım yardım edin.
yani virüs korumayı kapayıp hileyi açmaya çalışher şeyi yapıyorum en son bagıropper gibi bir şey açılması lazım ama açılması yerine başka bir şey açılıyor bir sürü yazı yazıyor sonra hemen kapatıyor kendisi nasıl yapacağım yardım edin.
Hahaha aynen öyle kardeşimEn mantıklısı her zaman tak-çıkar(aç-kapa)dır ve bilgisayarı açıp kapadım oldu
çok iyi sevindim iyi kill pentalar dilerimEn mantıklısı her zaman tak-çıkar(aç-kapa)dır ve bilgisayarı açıp kapadım oldu
bu arada bende de ne loader hatası veriyor açmıyor yardım edebilecek var mıher şeyi yapıyorum en son bagıropper gibi bir şey açılması lazım ama açılması yerine başka bir şey açılıyor bir sürü yazı yazıyor sonra hemen kapatıyor kendisi nasıl yapacağım yardım edin.
arka arkaya açıyorsan o yazılar çıkar hocam tekrar dene 1 kere aç sonunda açılıyor illa kiher şeyi yapıyorum en son bagıropper gibi bir şey açılması lazım ama açılması yerine başka bir şey açılıyor bir sürü yazı yazıyor sonra hemen kapatıyor kendisi nasıl yapacağım yardım edin.
Halletti zatenarka arkaya açıyorsan o yazılar çıkar hocam tekrar dene 1 kere aç sonunda açılıyor illa ki
ah pardon görmedim yorumları direk yazdım çünkü pardon ^^Halletti zaten
Ilk defami bu hatayi aliyorsun ??her şeyi yapıyorum en son bagıropper gibi bir şey açılması lazım ama açılması yerine başka bir şey açılıyor bir sürü yazı yazıyor sonra hemen kapatıyor kendisi nasıl yapacağım yardım edin.
Estağfurullahah pardon görmedim yorumları direk yazdım çünkü pardon ^^
Aga hotfix diye bise atmislar indirin game atinher şeyi yapıyorum en son bagıropper gibi bir şey açılması lazım ama açılması yerine başka bir şey açılıyor bir sürü yazı yazıyor sonra hemen kapatıyor kendisi nasıl yapacağım yardım edin.
Evet 50 mesaj olunca sistem tarafından otomatik olarak onaylı üye oluyorsunAga hotfix diye bise atmislar indirin game atin
Post automatically merged:
Onayli uyelik msj la oluyo dedi biri sistem nasil isliyo bilgi vercek ?
Aynen öyle, yalnız spam mesaj atma mesajların siliniyor.50 msj iyi aslinda bilgi sahibimi ol diyo form kisaca
Genel mantigi bu mudur
Onaylanmayi bekleyen biri dahaçok iyi sevindim iyi kill pentalar dilerim
b
bu arada bende de ne loader hatası veriyor açmıyor yardım edebilecek var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?