lazy sharp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
herkese merhaba bana bu scriptte yardımcı olabilcek var mı hangi ayarları yapsam olmuyo bir maç attım ve çok saçma oynuyor ne yapmam gerekli

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
saçma yaptığı şey nedir laneclear tuşu ile farmlıcaksın space ile de fightlara giriceksin en fazla ultisini falan beğenmezsen onu combodan çıkar kendin kullan manuel

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
saçma yaptığı şey nedir laneclear tuşu ile farmlıcaksın space ile de fightlara giriceksin en fazla ultisini falan beğenmezsen onu combodan çıkar kendin kullan manuel
yani mesela kule altına gidiyo skilleri atmıyo

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Ayarları bozmuş olma ihtimalin var mı :D mouse hangi yöne tutarsan o tarafa gider kule altına girmemeye sen özen göstericeksin gitmek istediğin tarafa mouse u yönlendirmen gerekli her şeyi kendi yapamaz program o kadarını bizim yapmmamız lazım :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bende ayni sikinti var boşluk basiyorum bi acayip soylerseler arkadaşlar memlun olurum bende

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ayarları bozmuş olma ihtimalin var mı :D mouse hangi yöne tutarsan o tarafa gider kule altına girmemeye sen özen göstericeksin gitmek istediğin tarafa mouse u yönlendirmen gerekli her şeyi kendi yapamaz program o kadarını bizim yapmmamız lazım :D
sen oynuyo musun oyunu şuan

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
me too no hits undertower and i didnt find the option in the settings

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Script karakterlere göre değişiklik gösteriyor. Mesela bir karakterin scriptini iyi yapmamış, fakat diğer karakterin scriptini efsane yapmış olabilirler.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
herkese merhaba bana bu scriptte yardımcı olabilcek var mı hangi ayarları yapsam olmuyo bir maç attım ve çok saçma oynuyor ne yapmam gerekli
Aslında Oynaması Çok Kolay . Space Tuşu Kombo Tuşu Genel Olarak Bu Tuşu Kullanıcaksın. V İlede Lane İtmek İçin . Adc Oynamanı Öneririm İstersen Adc Herolarını Top Lanede Oynayablirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hangi kahraman la oynuyorsun kardeş yardımcı olalımm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...