26 Ağu 2020 #1 munzur1 M Onaylı Üye Katılım 14 May 2020 Mesajlar 80 Çözümler 1 Tepki puanı 2 Ödüller 5 Yaş 30 6 HİZMET YILI Merhabalar. Doakel çalışmayı durdurdu herşeyi denedim ama bi sonuç alamadım. Bu konuyla ilgili biligisi olan arkdaşlar yardımcı olabilrmi .
Merhabalar. Doakel çalışmayı durdurdu herşeyi denedim ama bi sonuç alamadım. Bu konuyla ilgili biligisi olan arkdaşlar yardımcı olabilrmi .
Çözüm C C cintiamorena1133 26 Ağu 2020 virüsten koruma yazılımını kaldırmayı deneyebilirsin güvenlik duvarını devre dışı bırak pencereleri savun Post automatically merged: 26 Ağu 2020 muhtemelen antivirüs Post automatically merged: 26 Ağu 2020 script klasörünü silmeyi ve tekrar indirmeyi deneyin belki işe yarıyor!
virüsten koruma yazılımını kaldırmayı deneyebilirsin güvenlik duvarını devre dışı bırak pencereleri savun Post automatically merged: 26 Ağu 2020 muhtemelen antivirüs Post automatically merged: 26 Ağu 2020 script klasörünü silmeyi ve tekrar indirmeyi deneyin belki işe yarıyor!
26 Ağu 2020 Konuyu başlatan #2 munzur1 M Onaylı Üye Katılım 14 May 2020 Mesajlar 80 Çözümler 1 Tepki puanı 2 Ödüller 5 Yaş 30 6 HİZMET YILI C:\Users\User\AppData\Local\Temp\WERFDDE.tmp.WERInternalMetadata.xml C:\Users\User\AppData\Local\Temp\WERB08.tmp.appcompat.txt C:\Users\User\AppData\Local\Temp\WERCCE.tmp.mdmp bunlarla alakalı sorun varmış bunları nasıl düzeltebilirim.. ? Oyla 0 Olumsuz oyla
C:\Users\User\AppData\Local\Temp\WERFDDE.tmp.WERInternalMetadata.xml C:\Users\User\AppData\Local\Temp\WERB08.tmp.appcompat.txt C:\Users\User\AppData\Local\Temp\WERCCE.tmp.mdmp bunlarla alakalı sorun varmış bunları nasıl düzeltebilirim.. ?
26 Ağu 2020 #3 cintiamorena1133 C Üye Katılım 14 Ağu 2020 Mesajlar 48 Çözümler 9 Tepki puanı 0 Ödüller 1 Yaş 34 5 HİZMET YILI virüsten koruma yazılımını kaldırmayı deneyebilirsin güvenlik duvarını devre dışı bırak pencereleri savun Post automatically merged: 26 Ağu 2020 muhtemelen antivirüs Post automatically merged: 26 Ağu 2020 script klasörünü silmeyi ve tekrar indirmeyi deneyin belki işe yarıyor! Son düzenleme: 26 Ağu 2020 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
virüsten koruma yazılımını kaldırmayı deneyebilirsin güvenlik duvarını devre dışı bırak pencereleri savun Post automatically merged: 26 Ağu 2020 muhtemelen antivirüs Post automatically merged: 26 Ağu 2020 script klasörünü silmeyi ve tekrar indirmeyi deneyin belki işe yarıyor!