LazySharp v10.15 Kurulum Videolu ve Yazılı Anlatım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
-Video-
Aşağıdan Yazılı anlatıma bakabilirsiniz.

-Hile için gerekliler-

1- Onaylı üye ve daha üstünde bir yetkide olmanız lazım.

2- Memoryhackers'ın "MemoryUI" adlı sitede Sağ üst tarafta
11.PNG
bu sembole tıklayıp
"XFProject" adlı loaderı indirelim.

3- Hotfix'e artık gerek yoktur.

-Hile nasıl açılır-
1- League of legends'i açalım ve anasayfa kısmı gibi yerlerde oyuna başlamadan duralım.

2- MemoryUI sitesine girip League of legends'i bulup tıklayalım.

3- "XFProject" adlı loaderı açalım ilk indirilenlerde minik bir update olacaktır.
update bitince "Wating for Action.." diyecektir o zaman loaderımız çalışmıştır.

4- Sağ alt köşede "XFProject" loaderını açtık diye
12.PNG
bu olmalıdır. eğer kırmızı
bir çarpı var ise loaderı tekrar açınız. O zaman yeşil yanacaktır. tabi hala yanmaz ise
"MemoryUI" sitesinde sağ üstten login yapmamışınızdır. Login yapınca yeşil yanar.

5- League of legends bölmünden "LazySharp" seçip yükle diyiniz. loader hileyi çalıştırıp
2.bir loader açılacaktır. 2. loader da ilk defa açılıyor diye minik bir indirme yapabilir.

6- Artık oyuna girebilirsiniz 2 tane loaderı kapatmadan oyuna girerseniz
sorunsuz şekilde çalışacaktır.

7- Maçınız bitince 2. Loader kapanacaktır diğer loaderıda kapatıp tekrar çalıştırınca hile açılacaktır.

-Sıkça sorulan hatalar-
1- Loader açıkken yükle desem bile hala hile açılmıyor ?
Cevabı çok basit Loaderı kapatıp tekrar aç tekrar yükle de 2. 3. defada çalışacaktır. (Aynı sorun bende de var)
2-Bazılarında oyun bulundu dedikten sonra oyun içinde gelmeme gibi durumlar olmuş.
Cevabı ise "All in One Runtimes" yazıp indirip kurmanızdır. (Bazı kişilerde cevap bu olacaktır ama bazılarında kurmasına rağmen gelmez ise bildirin yoruma cevaplarım.)

Hilenin loaderı çalışmaz ise Güvenlik Duvarını kapatanız bende kapalı kapalı olmayınca algılanıyor ve açılmıyor.

Ban durumu: 1 hafta / 1 ay

Daha fazla soru olur ise konuyu edit atıp buraya eklerim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
çok teşekkürler onaylı üyem gelince hata ile karşılaşacağım diye korkuyordum saolasın burdan bakıp yaparım artık teşekkürler emeğine sağlık

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Videoyla anlatsan daha iyi olurdu aslında, eline sağlık

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
çok teşekkürler onaylı üyem gelince hata ile karşılaşacağım diye korkuyordum saolasın burdan bakıp yaparım artık teşekkürler emeğine sağlık
sen 50 tane yorum yaptıktan sonra onaylı uyeyı nasıl alıcaz bı soyerlmısın bılıyosun lutfen

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
daha yeni gordum sabahtan beri hotfix ile deniyorum ama sunucu bağlantı problemi oluyordu çok teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR 50 ADET MESAJ attım diğer memory hesabımla (gereksiz spam) nedeniyle hsabınız engellendi diyor ölese nasıl onaylı üye olacam

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Is this a new tutorial?

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR 50 ADET MESAJ attım diğer memory hesabımla (gereksiz spam) nedeniyle hsabınız engellendi diyor ölese nasıl onaylı üye olacam
Çok fazla gereksiz yorum yaparsan olur bu konuyu burda açman gereksiz destek ekibi ile iletişime geç onlar tam olarak bildirirler.

Subzeroz
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
First of all, thank you for sharing this well with everyone. I have trouble using lazysharp but it doesn't work at workstations and when I use a laptop at home it works. What is the problem?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...