Uhpep nickli kullanıcıdan alım yaparsanız kesinlikle pişman olursunuz. Daha önce bu arkadaşı burada gördüm. Discord ekledim ve birkaç kez ürününü aldım. Sonrasında VAC ban yedim, hilenin detected olduğunu söylediğimde bana report yemişsindir, rage ayar kullanmışsındır, dedi. İstersen spoofer verelim, dedi. O sıralar durum yetmedi, boş verdim. Sonrasında tekrar spoofer aldım ve hile satın aldım. Hilenin undetected olduğunu söyledi, oyuna girdim. Sunucuda naked yürürken VAC ban yedi hesabım. Onun da hesabı VAC ban yedi. 1 aylık hile almıştım. Daha 10 dakika kullanıp detected olan hile olduğu için paramı iade istediğimde, arkadaş 2 gün boyunca asla cevap vermedi. Discord adresinde yorumlar bölümüne yorum yazmaya çalışırken beni Discord grubundan önce yasakladı, sonra ise Discord sunucusundan çıkarttı ve bana bu şekilde iade politikasının olmadığını söyledi.
Şimdi bir hile satıyorsun, undetected diyorsun ve hile detected oluyor ve hile yapımcısı olarak sen bile ban yiyorsun. Müşterini mağdur etmemek adına bir şeyleri düzeltmek yerine kendini haklı çıkartmaya çalışıyor ve sallamasyon politikalardan bahsediyorsun. Ne etik ne vicdani ahlaka sığmadığını düşünüyorum. Yorumu sizlere bırakıyorum, inanmayanlar için ise görselleri ekliyorum.
Şimdi bir hile satıyorsun, undetected diyorsun ve hile detected oluyor ve hile yapımcısı olarak sen bile ban yiyorsun. Müşterini mağdur etmemek adına bir şeyleri düzeltmek yerine kendini haklı çıkartmaya çalışıyor ve sallamasyon politikalardan bahsediyorsun. Ne etik ne vicdani ahlaka sığmadığını düşünüyorum. Yorumu sizlere bırakıyorum, inanmayanlar için ise görselleri ekliyorum.
Moderatörün son düzenlenenleri: