dodge kullanma bence combo yapmak için kullansan ban yemezsin
Post automatically merged:
dodge aşırı şekilde belli ediyor
Dodge ayarlarım neredeyse tamamen legit durumda hiç report yemiyorum. Delay ayarlarım muazzam şekilde ayarlı ama bilmediğimiz bir özellikte sorun var sanırım o sisteme düşüyor olmalı.
katılıyorum bende 3 4 gündür girmiyorumBan oranları aşırı arttı bence biraz kullanmayıp açıklama beklemeliyiz
Yani brn banlanmafım ama son 2 gündür yazılanlar pek iç açıcı değil o yüzden ara verdimkatılıyorum bende 3 4 gündür girmiyorum
kostüm hilesinden dolaylı olabilir bir onsuz dene bence
o zaman sıkıntılı dikkat et ıp takibine falan alıp ıp ban veya harddisk ban yeme direkdenedim dostum alakası yok 11 hesaptan toplan 2 tanesini birinde kostümlü denedim banlandı diğerinde kostümsüz denedim yine banlandı
Dostum metin2 veya knight değil bu riot games sadece hesaplara ban atılıyor.İlk defa senden duyuyorum böyle bir şeyio zaman sıkıntılı dikkat et ıp takibine falan alıp ıp ban veya harddisk ban yeme direk
aynı şeyleri tekrarlıyorsun çok zor bişey değil bunu yapmaları istedikleri gibi kendi ellerindeDostum metin2 veya knight değil bu riot games sadece hesaplara ban atılıyor.İlk defa senden duyuyorum böyle bir şeyi![]()