LazySharp 24 Saatte Sürekli Ban!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Bahsettiginiz oyunu hiç oynamadım ve mantıgınıda'da bilmem. Ama yorumlarıniz'dan yola çıkarak bir kaç önerim var. Öncelikle Sağlam bir hwid spoofer buluyosunuz. İP degiştiriyosunuz ve oyun log tutuyorsa onları clean ediyorsunuz (Sadece tavsiyedir oyunu bilmiyorum)

DoctorHeal
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Şu sıralar riot ekibi çok sıkı çalışıyor. Her şeyin farkındalar. 2 aydır sc ile kastığım hesap dün ban yedi :D

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
1 aylık hesabım gitti komik tarafıda şu bunu bile bile 2 tane daha hesabı banlattım amacım acaba skin ve zoom hack açınca mı ban yiyoruzdu alakası yok muş :)

Gücüne Güç Katmaya Geldik
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Yorumları okuyorumda bilmediğiniz bir konu hakkında ne kadar rahat bir şekilde konuşuyorsunuz, bir de emin bir şekilde. Kardeşim skinle perma banın ne alakası var? Cidden soruyorum, Eğer öyle bir durum olsa lolskin kullananlar banlanır ama 4 yıldır kullandığım lolskinden hiç bir sıkıntı yaşamadım. Gel gelelim öz konumuza, eğer scriptte güncelleme gelmezse sürekli ban yersiniz o yüzden size tavsiyem güncelleme bekleyin

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Yorumları okuyorumda bilmediğiniz bir konu hakkında ne kadar rahat bir şekilde konuşuyorsunuz, bir de emin bir şekilde. Kardeşim skinle perma banın ne alakası var? Cidden soruyorum, Eğer öyle bir durum olsa lolskin kullananlar banlanır ama 4 yıldır kullandığım lolskinden hiç bir sıkıntı yaşamadım. Gel gelelim öz konumuza, eğer scriptte güncelleme gelmezse sürekli ban yersiniz o yüzden size tavsiyem güncelleme bekleyin
Dostum bende biliyorum skinle ban yenilmeyeceğini ama bir umut yani zaten hesap benim için kolay olan tarafı o yüzden denemek bana bir şey kaybettirmedi sadece çok fazla kişi yazdı skin ile alakalı olabilir diye denemek istedim

Gücüne Güç Katmaya Geldik
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Dostum bende biliyorum skinle ban yenilmeyeceğini ama bir umut yani zaten hesap benim için kolay olan tarafı o yüzden denemek bana bir şey kaybettirmedi sadece çok fazla kişi yazdı skin ile alakalı olabilir diye denemek istedim
Bu yazdıklarımın senle alakası yok, Hatta sana teşekkür ederim, olabilir diye düşünüp denemişsin ve öyle olmadığını anlamışsın. Benim sitemim daha denemeden bilmeden skinle alakalı skini kapat oyna diyenler...

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bu yazdıklarımın senle alakası yok, Hatta sana teşekkür ederim, olabilir diye düşünüp denemişsin ve öyle olmadığını anlamışsın. Benim sitemim daha denemeden bilmeden skinle alakalı skini kapat oyna diyenler...
Evet haklısın bazı sadece mesaj olsun diye atıyor aslında devam aynı mesajları spamlayanları reportlasak mesajları silinse güzel olur

Work SMART
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Usually you get ban between 7-10 games if you using script with zoom hack and skin hack sir

1998
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ben 2 3 oyunda yiyorum eqwlsöda

G♥A♥Z♥I♥ M♥U♥S♥T♥A♥F♥A♥ K♥E♥M♥A♥L♥ A♥T♥A♥T♥U♥R♥K♥
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Genelde Hilelerin Fixlenmesine Yakın Böyle Hızlı Banlanma Gibi Durumlar Yaşanıyor Fark Ettiğim Kadarıyla. İnş Fixlenmez Tabiki.

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Evet bende 3 günde yemiş bulunmaktayım ben kostümü kullanmıyordum 3 günde yedim kostümsüz de 3günde yiyorsun heralde ama burda hile kullanmanın bir mantığı kalmadı şuan oyunda zaten yenı hesap açıp hile ile oynuyoruz hesap 3 günde ban yiyor sonra yeni hesap açsak ne olucak en önemlisi kendimizi geliştirmek bende bıraktım hileyi kullanmayı en azından şimdilik

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bu aralar denetim arttı başka oyunlara yönelin

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
O hile zaten riot tarafından biliniyor ve kabul edilmişti fakat kostüm gelirlerini azalttığı için yasakladılar.
Yani tam olarak doğru bir karar zaten adamlar bunu para kazanmak için yapıyor para kazanmasına engel olan şeyleride yasaklamakda hakları var ama lazysharp her türlü ban atıyor kostümlüde kullansan kostümsüzde kullansan farketmıyor belki süreci biraz arttırır okadar

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yani tam olarak doğru bir karar zaten adamlar bunu para kazanmak için yapıyor para kazanmasına engel olan şeyleride yasaklamakda hakları var ama lazysharp her türlü ban atıyor kostümlüde kullansan kostümsüzde kullansan farketmıyor belki süreci biraz arttırır okadar
Ondan şüphe yok zaten ban kaçınılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...