Onaylı Üye
bu kadar hızlı mı oluyor bu ban işi çok garipmiş önerebileceğiniz başka bir script var mı lol için
Dostum bende biliyorum skinle ban yenilmeyeceğini ama bir umut yani zaten hesap benim için kolay olan tarafı o yüzden denemek bana bir şey kaybettirmedi sadece çok fazla kişi yazdı skin ile alakalı olabilir diye denemek istedimYorumları okuyorumda bilmediğiniz bir konu hakkında ne kadar rahat bir şekilde konuşuyorsunuz, bir de emin bir şekilde. Kardeşim skinle perma banın ne alakası var? Cidden soruyorum, Eğer öyle bir durum olsa lolskin kullananlar banlanır ama 4 yıldır kullandığım lolskinden hiç bir sıkıntı yaşamadım. Gel gelelim öz konumuza, eğer scriptte güncelleme gelmezse sürekli ban yersiniz o yüzden size tavsiyem güncelleme bekleyin
Bu yazdıklarımın senle alakası yok, Hatta sana teşekkür ederim, olabilir diye düşünüp denemişsin ve öyle olmadığını anlamışsın. Benim sitemim daha denemeden bilmeden skinle alakalı skini kapat oyna diyenler...Dostum bende biliyorum skinle ban yenilmeyeceğini ama bir umut yani zaten hesap benim için kolay olan tarafı o yüzden denemek bana bir şey kaybettirmedi sadece çok fazla kişi yazdı skin ile alakalı olabilir diye denemek istedim
Evet haklısın bazı sadece mesaj olsun diye atıyor aslında devam aynı mesajları spamlayanları reportlasak mesajları silinse güzel olurBu yazdıklarımın senle alakası yok, Hatta sana teşekkür ederim, olabilir diye düşünüp denemişsin ve öyle olmadığını anlamışsın. Benim sitemim daha denemeden bilmeden skinle alakalı skini kapat oyna diyenler...
O hile zaten riot tarafından biliniyor ve kabul edilmişti fakat kostüm gelirlerini azalttığı için yasakladılar.kanka tamam da sonuçta lolskin vardı onda da sadece kendin görüyordun ama yine de detected oldu herkes
Yani tam olarak doğru bir karar zaten adamlar bunu para kazanmak için yapıyor para kazanmasına engel olan şeyleride yasaklamakda hakları var ama lazysharp her türlü ban atıyor kostümlüde kullansan kostümsüzde kullansan farketmıyor belki süreci biraz arttırır okadarO hile zaten riot tarafından biliniyor ve kabul edilmişti fakat kostüm gelirlerini azalttığı için yasakladılar.
Ondan şüphe yok zaten ban kaçınılmazYani tam olarak doğru bir karar zaten adamlar bunu para kazanmak için yapıyor para kazanmasına engel olan şeyleride yasaklamakda hakları var ama lazysharp her türlü ban atıyor kostümlüde kullansan kostümsüzde kullansan farketmıyor belki süreci biraz arttırır okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?