Onaylı Üye
arkadaşlar riotun ban sistemi gelişmiş fln değil siz hileyi enjekte ettğiniz anda onların sistemine xxx oyuncu hile açmıştır diye bir şey düşmüyor oyunlarınızı inceliyorlar clik sayınıza ws bakıyolar evade kısmını kapatın başka bir şey yapmadın lanede oynamayın junglede oynayın rep yemezsiniz oto smite özelliği ile çok aşırı kolay win alırsınız adamların flasını fln da gösteriyor evadeyi açtığınız zaman lux q atıyor siz başka yere tıklıyorsunuz doc için script açık olduğu için diğer tarafa gidiyor riotun sismine o zaman düşüyor yeni yama gelince hile güncel olsa bile 2 gün açmayın hesaplarınız da 3. gün yeni hesapta deneyin 1 gün boyunca oynayın ban yemediyseniz diğer gün kendi hesabınızda oynamaya devam edin 2 adet dia hesap yapıp sattım sallama lan hangi ara 30 kastın vs diyecekler için ucuza 30 lv unranked hesap satın alıp lig kasıp öyle satıyorum benden bu kadar son olarak hero önerlileri jungle için veriyorum lee j4 graves gragas elise bunlarda baya op oluyor bilginize bol zaferler