Seçkin Üye
O üstekini yanlış yazmışımhesabı ben kasıp satmıyorum onu konu sahibi dedisöyle rito bazen geriyer dönük ban atıyor ama bu çok nadir olur banwaweden kurtulur birdaha hile açmazsan sıkıntı olmaz .
O üstekini yanlış yazmışımhesabı ben kasıp satmıyorum onu konu sahibi dedisöyle rito bazen geriyer dönük ban atıyor ama bu çok nadir olur banwaweden kurtulur birdaha hile açmazsan sıkıntı olmaz .
şuan hileyi başka hesapta kullanıyorum kendi main hesabıma bişey olurmu ?Bu evade sistemi ne oluyor tam olarak birde doc kapanmalı demi ben öyle kullanıyorum çünkü belli eder.Bu arada yaralı konu teşekkürler![]()
ya sadece Dodge değil tirer karakter hani genelde olur anladınmı sen o tarfa giderken oraya skil atınca zorla gider ama zorla geri döner filan flaan mevalnaya döner kesin ban yersin click sayınada bakarlar o yüzden boşluğa basılı oynama evade kapa%100Bu evade sistemi ne oluyor tam olarak birde doc kapanmalı demi ben öyle kullanıyorum çünkü belli eder.Bu arada yaralı konu teşekkürler![]()
orb walker nedir üstadım bana anlatabilirmisinzaten evade ve orbwalker yüzünden çoğu kişi report yiyor e o kadar report yemiş birisini de banlamak zor olmuyor riot tarafında.
şimdi hile güncellenince oynamayalım miOrbwalker yapınca sadece hile olarak algılanmıyor çünkü mouse olsun klavye olsun makro kullanabilirsin bu yasak degil makro olarakta düşünebilirler durduk yere banlamazlar oyununu izleyip hile oldugun barizse ban yersin fakat zaten evadeyi kapatıcagın için belli etmiceksin bu yüzden ban yemezsin. sadece güncellemeden sonra oynamamaya dikkat ediceksin bu kadar iyi oyunlar bol şanslar arkadaşlar.