lazysharp 4 aydır ban yemiyorum nasıl mı açıklamaya bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hesabı ben kasıp satmıyorum onu konu sahibi dedi :D söyle rito bazen geriyer dönük ban atıyor ama bu çok nadir olur banwaweden kurtulur birdaha hile açmazsan sıkıntı olmaz .
O üstekini yanlış yazmışım :D konu sahibi bakmadı diye sana yazmıştım :D Teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
reis click sistemini söylediğin için teşekkürler daha dikkatli olacağım bende adc main olarak kalista ile kasıyorum 2 haftadır evade 'de açık olduğu halde hiç hissettirmiyor diyebilirim .

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Lanening felan yapıp dodgeu kapatırsaniz oyununuzu da izleseler bir şeyler yapamazlar

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
guys i dont understand , the topic creator is using evade or not? 4 months are a lot of time.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
yararlı konu olmuş teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Hileyi kullanmaya başladığım zaman bu yazdıklarını kulağıma küpe yapıcam. Teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
zaten evade ve orbwalker yüzünden çoğu kişi report yiyor e o kadar report yemiş birisini de banlamak zor olmuyor riot tarafında.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bu evade sistemi ne oluyor tam olarak birde doc kapanmalı demi ben öyle kullanıyorum çünkü belli eder.Bu arada yaralı konu teşekkürler :D
ya sadece Dodge değil tirer karakter hani genelde olur anladınmı sen o tarfa giderken oraya skil atınca zorla gider ama zorla geri döner filan flaan mevalnaya döner kesin ban yersin click sayınada bakarlar o yüzden boşluğa basılı oynama evade kapa%100
Post automatically merged:

zaten evade ve orbwalker yüzünden çoğu kişi report yiyor e o kadar report yemiş birisini de banlamak zor olmuyor riot tarafında.
orb walker nedir üstadım bana anlatabilirmisin

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
helal olsun sana dediğin gibi yapıcam inş ban yemem

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Evade kapalı olsa da orbwalker var sonuçta çok fazla click atıyor onu algılamıyor mu riot? Yoksa onu az mı kullanıyorsun?

Dert Var Gelir Geçer R25 Var Deler Geçer
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Orbwalker yapınca sadece hile olarak algılanmıyor çünkü mouse olsun klavye olsun makro kullanabilirsin bu yasak degil makro olarakta düşünebilirler durduk yere banlamazlar oyununu izleyip hile oldugun barizse ban yersin fakat zaten evadeyi kapatıcagın için belli etmiceksin bu yüzden ban yemezsin. sadece güncellemeden sonra oynamamaya dikkat ediceksin bu kadar iyi oyunlar bol şanslar arkadaşlar.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Orbwalker yapınca sadece hile olarak algılanmıyor çünkü mouse olsun klavye olsun makro kullanabilirsin bu yasak degil makro olarakta düşünebilirler durduk yere banlamazlar oyununu izleyip hile oldugun barizse ban yersin fakat zaten evadeyi kapatıcagın için belli etmiceksin bu yüzden ban yemezsin. sadece güncellemeden sonra oynamamaya dikkat ediceksin bu kadar iyi oyunlar bol şanslar arkadaşlar.
şimdi hile güncellenince oynamayalım mi

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
EU queri entender porque minha conta foi resetada por causa do league of legends

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...