Şuan deniyorum denedikten sonra tekrar bilgilendiricem konu çok kötü paylaşılmış özensiz düzensiz alel acele olmuştur belki bişi diyemicem ama hoş olmamış burda meraklı şekilde soru soran insanlara kızmak yanlış zira soru sorarkende sadece kendisini baz alarak yok çalışmıyor demekte yanlış
Sonuçta elimizde 1 tane doğru yok ne güzel ne güzel.
Denedikten sonra tane tane güzel güzel anlatım yaparım arkadaşlar
Şuan deniyorum denedikten sonra tekrar bilgilendiricem konu çok kötü paylaşılmış özensiz düzensiz alel acele olmuştur belki bişi diyemicem ama hoş olmamış burda meraklı şekilde soru soran insanlara kızmak yanlış zira soru sorarkende sadece kendisini baz alarak yok çalışmıyor demekte yanlış
Oyunu silip tekrar yüklicem birşey oyunu bozdu oyuna girdim normal eski taktik önce hile sonra mh uı denedim çift bip sesi aldım güzel sonra oyun dondu birşeyler değişmiş yada eksik silip tekrar yükleyin hatası aldım ekran görüntüsü çektim ama ctrl v yapınca gelmedi basamadım heralde şimdi oyunu tekrar kuruyorum bu sırada tabi konunun anlaşılmadıgının anlaşılmica ve anlatan birininde çıkmicana göre ben discorda gidiyorum ordan birileri illa yardımcı olurlar <3
Arkadaşlar LoL clienti açtım , güncellemesini vs yaptım sonra hotfilxi indirdim tabi bende sadece iconlu olan hotflix indi diğer 2 si neyse artık onlar yok neyseoyunun kurulu oldugu dosyayı seçtim tabi bu arkadaştaki gibi en sonda game dosyası gelmesede oyunun kurulu oldugu dosyayı seçtim başarılı yazdı xfpprojecti açtım mh uı açtım oyuna girdim çift bip sesiini duydum ama sonra oyun dondu ve hata aldım
Buraya kadar eksik yanlış hatalı bir durum var mı ?
Varsa bir yetkili şuan bizi aydınlatabilir