Lazysharp Ayar Dosyası: Evade, Delaysettings+, Orbwalker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Öncelikle herkese merhabalar, bu konumda sizlere Lazysharp için kendi yaptığım ayar dosyasını paylaşacağım. Forumda herkes ayar dosyası arıyordu, bende paylaşma gereği duydum. Bu ayar dosyası sayesinde minyonları kaçırmayacaksınız, skilleri daha çabuk dodgelayacaksınız ve yeteneklerinizi daha hızlı kullanabileceksiniz.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Anlatıma geçelim; Öncelikle indirdiğiniz zip. uzantılı dosyanın içindeki "config" isimli dosyayı masaüstüne çıkartın. Bunun ardından başlat kısmındaki Bilgisayarım kısmına tıklayın. C: diskinize girin ve BogaRipper adlı klasöre tıklayın. Masaüstüne bıraktığınız config dosyasını BogaRipper adlı klasörün içinde sürükle-bırakın. İşlem bu kadar basit.

Uyarı!: Kendi config dosyanınızın yedeğini alın. Çünkü bu benim kişisel olarak kullandığım ve çok beğendiğim ayarlar olduğu için sizinle paylaşıyorum. Eğer beğenmezseniz veya sorun çıkartırsa eski config dosyanızı sürükle-bırak yaparak kendi ayarlarınıza geri dönebilirsiniz. Herkese iyi oyunlar. Eleştirilerinizi bekliyorum.

Admin arkadaşlar konumu sabitlerse çok minnettar olurum böylece daha fazla kişi faydalanır <3

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
belli ediyomu peki script olduğunu yani dodge larıyla felan

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Teşekkürler dostum ellerine sağlık ne zamandır arıyordum kendim yapmaya üşendiğim için. :doge:

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum ilk maç oynadığımda problem yoktu fakat ikinci maçta support lulu oynadığımda bağlantım kopup kopup geldi bunun bir nedeni var mıdır ?

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bir türlü indiremedim sorun çıktı hep linkten mi acaba 1kb ile iniyor :D
Post automatically merged:

birde nasus ile oynadın mı hiç stack kaçırdığı oluyor mu ?

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
çok minyon kaçırıyor tf de minyonlara vuruyor ayarı düzeltmelisin

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Şimdi açıp uygulayacağım Ellerine sağlık Şöyle İletiler ile gelin işte Adamsın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...