RAS
Seçkin Üye
Ekrana bir yazı geliyor mu direk açılmıyor mu ?J den marketi açamıyorum farklı clientler de de açılmıyor çözümü var mı ?
Ekrana bir yazı geliyor mu direk açılmıyor mu ?J den marketi açamıyorum farklı clientler de de açılmıyor çözümü var mı ?
Hocam Çince bir server files ile türkçe veya başka bir dil olan clienti uyduramazsınızDirekt açılmıyor hocam
yakın zamanda öncelerden açılmış kimsenin bilgisi olmayan en gelişmiş server olan sancak 2 nin filesini paylaşıcam %50 - 60 türkçe.Türkçe server files dosyası bulmak mümkün mü hocam ?
Türkçeleştirmenin büyük bir bölümü "Client" ile alakalı. Server files'de public/script/ bölümünde bulunan .lua dosyalarından belli bazı Türkçeleştirmeler yapılıyor. Onun dışında Türkçe bir client kullanırsanız oyunun %75 %80 i Türkçe olur.Türkçe server files dosyası bulmak mümkün mü hocam ?
paylaşılacak ^^GM Kodlarını da Vereydin İyiydi![]()
Hocam client zaten Türkçe ama dediğim gibi server file dosyasında sıkıntıTürkçeleştirmenin büyük bir bölümü "Client" ile alakalı. Server files'de public/script/ bölümünde bulunan .lua dosyalarından belli bazı Türkçeleştirmeler yapılıyor. Onun dışında Türkçe bir client kullanırsanız oyunun %75 %80 i Türkçe olur.
Hocam Legends diye bir client@Revenge60 hangi client olduğunu söylemeniz gerekiyor hocam
o bir martinle clientinin editlenmiş hali aynı şekilde ona uygun editlenmiş bir martinle files bulunursa çalışır ama bazı hatalar olabilir ^^Hocam Legends diye bir client
Genghis Khan 2 Server File nerde kardeş göremiyorum linki?
Post automatically merged:
oha virüstotaldeki trojenlere bak
selam arkadaşlar indirme linkleri nerede