Onaylı Üye
Reportla felan alakası pek yok ya 1 ay nerde direk çakıyor banıkardeşim açmayın artık anlatmaktan yoruldum ya .d skin hilesi zoom hack açmayın ve report yemeyin 1 ay gibi bir sürede yersiniz banı merak etmeyin
kankam deneyin görürsünüz birazda şansınıza bağlı .d ne diyebilirim kiReportla felan alakası pek yok ya 1 ay nerde direk çakıyor banı
Post automatically merged:
Direk ban atıyor yine
pata küte ne abi ya as:Fqw:g:QWg:Ew:ew:g:SD.gsdh.sd:j:SJ:Pata küte banlıyorlar amk
açmayın diye .d boşuna mı diyorum panpaoha lan demek ki sc de sıkıntı yok zoom hackden ban yedim vay amk lan
kankam biraz yazdıklarımı okursa eğer .d anlarsın nelerin gerektiğini kolay gelsin
rica ederimSoğolasın kankam iyi forumlar.
sadece reportlanmayın anında rioterların sistemlerine düşüyorsunuz bu da anında ban yemenizi sağlar zoom hack detected yani yakalnır anında zoom içinde geçerli bu sistem
görüş mesafen genişliyor kankaBelli etmezsen yemezsin dodge ve oto vurusu aciyorum 2 haftadir ban yemedim ana hesap
Post automatically merged:
Zoom hack acmadim ne ise yariyordu soylermisin ?
olsun kanka sıkıntı yokkardeşim hile olsanız olmasanız da maç taşıdığınızda scriptli veya scriptsiz hileden reportlayan bi loser tayfa var
dostum benim demek istediğim o an scripti kullanmıyo olsan bile sadece arkaplanda çalışıyosa banı yiyosun reporttan sonra adamlar gelip senin ne hile açtığına bakmıyorlar ki sisteminde 3.parti yazılım var mı diye bakıyorlarolsun kanka sıkıntı yok
anladım kanka demek istediğini zaten sakin reis .ddostum benim demek istediğim o an scripti kullanmıyo olsan bile sadece arkaplanda çalışıyosa banı yiyosun reporttan sonra adamlar gelip senin ne hile açtığına bakmıyorlar ki sisteminde 3.parti yazılım var mı diye bakıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?