LazySharp ban riskini nasıl azaltırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Şuanda ban wave var arkadaşlar ben 1 ay boyunca kullandım ban filan yemedim. Şuan hileyi kullanmanız sakıncalı biraz bekleyin. Hilenin ban riskini azaltma gibi bir şeyde mümkün değil ban yiceksiniz kaçınılmaz . Belli edip etmemeyle reportla alakası yok tamamen oyun dosyalarına müdehaleden kaynaklanıyor ve bunu bir süre sonra geriye dönükte olsa tespit ediyorlar.

Luxury life is not my style I love mud
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
güzel dostum ilk öncelikle ban riskini azaltmak diye bir şey yok lol'de belirli bir ban süresi var zaten kek'de ama o sürelerden önceden ban yiyorsan istisnai bir durum var demektir.İlk öncelikle zoom ve skin hilesi açmamalısın sana tavsiye birde report yememen lazım sc denilim adamlar senin sc olduğunu anlayıp reportlarsa anında 1 günde tabiki ban yersin belli etme dostum o kadar ben hala kullanıyorum 1 aydır ban yemedim daha yardım edebildiysem ne mutlu bana iyi günler.
teşekkürler bundan bahsediyorum zaten denemelik bi hesap açmıştım en fazla ne kadar belli edebilirsem o kadar belli ettim de script bu yani direkt 3. parti yazılım olduğu için riot bunu direkt anlamaz mı?

Üye
6 HİZMET YILI
güzel dostum ilk öncelikle ban riskini azaltmak diye bir şey yok lol'de belirli bir ban süresi var zaten kek'de ama o sürelerden önceden ban yiyorsan istisnai bir durum var demektir.İlk öncelikle zoom ve skin hilesi açmamalısın sana tavsiye birde report yememen lazım sc denilim adamlar senin sc olduğunu anlayıp reportlarsa anında 1 günde tabiki ban yersin belli etme dostum o kadar ben hala kullanıyorum 1 aydır ban yemedim daha yardım edebildiysem ne mutlu bana iyi günler.
hangi ayarlar açık hangileri kapalı yardımcı olabilir misin
Han

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
teşekkürler bundan bahsediyorum zaten denemelik bi hesap açmıştım en fazla ne kadar belli edebilirsem o kadar belli ettim de script bu yani direkt 3. parti yazılım olduğu için riot bunu direkt anlamaz mı?
anlar elbette ama dediğim olay şu bak kanky report yediğin anda rioterların sistemine düşüyorsun o yüzden günde 2 maçın en az normal kendin at yani 2 maçı sc siz at sonra full sc ile oyna ama sakın report yeme yersen eğer 1 günde falan yiyorsun yoksa ben daha yemedim dediğim gibi tekrardan yardım edebilidiysem ne mutlu bana iyi günler kolay gelsin dostum sağlıcakla kal.

Luxury life is not my style I love mud
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Teşekkürler yardımın için biraz daha anladım şimdi olayı. Sağlıcakla.

qxp

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
scriptlerde legit oynama diye bir şey yok. elinde sonunda ban yersin..

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yok hocam ban riskini azaltamassın.Lol belirli aralıklarla taranıyor,sistem de hile log'unu görünce yapıştırıyor ban'ı :D

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum tammaen şans meselesı 1haftada ban yedım ben kımısı 1 yıldır yememıs şans :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ban riski çok fazla istediğini yapsanda ban yeme oranın azalmıyor 10.7 sürümündeyken hiç bir ban sorunu yoktu iki hesabım var 10.7 deyken main hesabımla oynuyordum 10.8 güncellemesi geldi yedek hesabımla oynadım 2 gün içerisinde ban yedim diğer hesabımda sıkıntı yok

Üye
6 HİZMET YILI
ban riski çok fazla istediğini yapsanda ban yeme oranın azalmıyor 10.7 sürümündeyken hiç bir ban sorunu yoktu iki hesabım var 10.7 deyken main hesabımla oynuyordum 10.8 güncellemesi geldi yedek hesabımla oynadım 2 gün içerisinde ban yedim diğer hesabımda sıkıntı yok
Güncellenmesini mi beklicez o zaman hilenin

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
benim tahminimce dünkü küçük güncellemede hile açan herkese ban attılar ben 2haftadır kullanıyodum daha yeni ban yedim ve 2hesapta kullandım biri yedi biri yemedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...