Lazysharp Ban sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
2 smurf hesabımda ban yedi. 2 günde ban atıyorlar. reporttan mı bilmiyorum ama ban yemeyen arkadaşlar var. acaba hileyi nasıl kullanıyorsunuz ? Hangi ayarları kapatmam gerek ? yardımcı olur musunuz. Teşekkürler şimdiden

qxp

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sanki lol hwid ban atmıyor diye duymuştum fakat emin değilim, sen bi hwid changer kullanmayı dene bence..

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Kankam illaki yersin ben mesela 2. günde yedim oda dodge ayarını fulledigim için olabilir fullemeden önce %30unu falan yiyodum artık yemiyorum zaten belli oluyo direkt script diyolar ayarını kıs bazen git bilerek kafa at q lara falan zor yersin diye düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kanka şöyle sen daha önce eğer aynı epostaya kayıtlı hesapla ban yemediysen eğer ban yeme olasılığın düşüyor ilk hile kullandığım hesap 3 4 ay arası bişey banlanmadı sonra banlandıktan sonra aynı epostaya kayıtlı olan hesaplar 3 maçta ban yedi yani farklı epostaya kayıtlı hesapla yaparsan ban yeme ihtimalin düşer çünkü o eposta üzerinden takibe alıyolar

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Kankam illaki yersin ben mesela 2. günde yedim oda dodge ayarını fulledigim için olabilir fullemeden önce %30unu falan yiyodum artık yemiyorum zaten belli oluyo direkt script diyolar ayarını kıs bazen git bilerek kafa at q lara falan zor yersin diye düşünüyorum.
Aynen fullersen sıkıntı olur dırek raporlarlar 1. günde ban yersin

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Dostum lol şuan en iyi anti cheat sistemlerine sahip.Normal yani hızlı hızlı ban yemen

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hiç alakası yok dostum mouse tik sayısına göre yiyosun şuan 1.2 günde atıyoru çoğunluk o yüzden şuanlık böyle

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bende deneyecektim hileyi antraman modu şuan calışmıyor diyince panik yaptım kapattım hileyi banlanma riskini azaltıcak program önersi bilen varsa özelden atar msıınzı kuramazsam yardım amaçlı özelden atmanızı istiyorum

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ban yemeyen olduguna emin misin. Herkes kısa sürede yiyor diye biliyorum

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
bende deneyecektim hileyi antraman modu şuan calışmıyor diyince panik yaptım kapattım hileyi banlanma riskini azaltıcak program önersi bilen varsa özelden atar msıınzı kuramazsam yardım amaçlı özelden atmanızı istiyorum
Kanka öyle bi program yok diye biliyorum.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar lol şu aralar hasas normal reportlar bile 1 oyun sonra sonuclanıyor bu aralr isterseniz ara verin hileye ortalık sakinleştimi devam edilir sadece lol değil bir çok oyunda şu aralar ban dalgası çok iyi oyunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...