Seçkin Üye
Aynen fullersen sıkıntı olur dırek raporlarlar 1. günde ban yersinKankam illaki yersin ben mesela 2. günde yedim oda dodge ayarını fulledigim için olabilir fullemeden önce %30unu falan yiyodum artık yemiyorum zaten belli oluyo direkt script diyolar ayarını kıs bazen git bilerek kafa at q lara falan zor yersin diye düşünüyorum.
Hayır kanka hwid atmıyo hesaba ban atıyo yan çarım ban yedi hala normal hesabımı kullanabiliyorum.sanki lol hwid ban atmıyor diye duymuştum fakat emin değilim, sen bi hwid changer kullanmayı dene bence..
Kanka öyle bi program yok diye biliyorum.bende deneyecektim hileyi antraman modu şuan calışmıyor diyince panik yaptım kapattım hileyi banlanma riskini azaltıcak program önersi bilen varsa özelden atar msıınzı kuramazsam yardım amaçlı özelden atmanızı istiyorum
dostum yardımcı olurmusun onaylı üye diyor kullanamıyorumHiç alakası yok dostum mouse tik sayısına göre yiyosun şuan 1.2 günde atıyoru çoğunluk o yüzden şuanlık böyle
you need to slow down bro.. dont kill too manyyah same with me..i eat ban for third time
bune agalpreborn kullan dostum bu olaylar bitene kadar 6. günüm halen ban yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?