reis peki ne kullanmıosun ban yememek için neleri kapadınValla reis ben 3 aydır kullanıyorum ne ban yedim ne birşey oldu. 150 levellik hesapta açmassan ban yemezsin..
reis peki ne kullanmıosun ban yememek için neleri kapadın
kardeşim 150 levellik hesabımda açmadım diyorum işe katma diyorsunbbence 150 levellik hesabını işe katma dostum
dklashjdkasjhdka kanka sen eğer o hileyle o hesaba girersen ban yersin açmazsan hileyi ban yemezsin yanikardeşim 150 levellik hesabımda açmadım diyorum işe katma diyorsun
ben oyun dosyalarını değiştirmesinden şüphe duydum lakin değişmiyormuşdklashjdkasjhdka kanka sen eğer o hileyle o hesaba girersen ban yersin açmazsan hileyi ban yemezsin yani
yani hileyi o hesapta açmazsan hiç birşey olmuyorben oyun dosyalarını değiştirmesinden şüphe duydum lakin değişmiyormuş
anladım eywyani hileyi o hesapta açmazsan hiç birşey olmuyor
Kral bence sen işini sağlama al o hesaba girerken hileyi tamamen temizle ne olur ne olmazArkadaşlar ben lazysharpı 10 seviyelik bir hesapta oynadım ancak main 150 levellik hesapta lazysharp açmayıp legal bir şekilde oynarsam 150 levellik hesap ban yemez değilmi