Uzman Üye
sen yetkılı bi abiye benziyosun bi sorum var belkı bılıyosundur ve belkı cevap verırsın.bu hıleyı yapan ınsan nasıl bırı yası kac asıl meslegı ne hackermı bu ısten paramı kazanıyor neden yapıyor ?? bu soruların cvpların cok merak edıyorumYalnız hile bu siteye ait değil.
Yalnız hile bu siteye ait değil.
hile bu platforma ait değil crackli hali bu sebepten düzeltmeleri pek mümkün değil sanırım ama emeğine sağlık fark edip bize de güsterdiğin için teşekkürler.
Söylediklerinde haklısın dostum ama adamlar ücretli hileyi crackleyip sana free sunuyorlar bence bununla yetinmelisin
Nereye aitYalnız hile bu siteye ait değil.
Katılıyorum dostum Xerath Ultisini eklemeyi unutmuşum. Onu da farkettim. Ayrı olarak delay'i kademeli olarak 0 a düşürdüğümde de performansta çok değişim göremiyorum. Xerath ultisinde aslında biraz iyileşiyor. Ama tam anlamıyla deli gibi script olduğunu gösterir gibi oynatması benim beklentim 0 msde. Sanki birkaç yama önce daha seri çalışıyordu özellikler.Diğer dediğin çoğu şeye de katılıyorum fakat en önemli olan şu;
"- Bazı yetenek kullanımında delay kısmını 0'a çekmeme rağmen yeteneği tam kapasitede kullanmıyor. Örnek olarak Cassiopeia E'yi verebilirim. Kendimiz kullandığımızda daha seri bir kullanım sağlayabiliyoruz. Hem normal oyunda hem de URF modunda şahsen denedim. URF'ta inanılmaz kullanışsız oldu. Normal oyun yine orta halli bir eloda iyi gözükebilen türdendi."
Yahu daha önce buna benzer bir konu açmıştım. Yetenek kullanılımı delay 0.0 olmasına rağmen geç oluyor. Dediğin gibi mesela cassi e'sini kendim kullandığımda daha seri kullanıyorum. Fakat hile o kadar seri değil. 2. örnek verecek olursak xerath ultisi de aynı şekilde 0.0 delay fakat hala 1sn gecikmeli atıyor.
Dediklerine ek olarak şu konu da var. Space ile düz vuruş yaparken yine delaylar 0 olmasına rağmen yavaş vuruyor, yavaş kitelıyor. Mesela deneyebilirsiniz düz fareyle tıklayın adama vuruş hızınıza bakın bir de space ile vurup bakın tam ayarlanmamış umarım dikkate alınır. Vayne oynarken ciddi anlamda sıkıntı oluyor çünkü. Kite yaparken o kadar hızımız olmasına rağmen oldukça yavaş vuruyoruz. Çok hile kullandım 2014'den beri ünlü hileler vardı ismini vermeyelim burada zaten herkes biliyordur şu an yok hiç biri. O hilelerden hatırlıyorum yani hile daha seri olabiliyor oyunla alakası yok. İnşallah bir gören olur da ilgilenirler. sbyt3 isimli yapımcı duyarsa sesimizi
Nereye ait yardımcı olurmusun paralı yer neresihile bu platforma ait değil crackli hali bu sebepten düzeltmeleri pek mümkün değil sanırım ama emeğine sağlık fark edip bize de güsterdiğin için teşekkürler.
Kardeş bu yazın karşısında nutkum tutuldu çok güzel yazmışssın amma velakin fakat hile mh ye ait değil cr*ckliyorlar sadece
delaydan kastınız delay ayarlarıda 1.50 var en son 1.50'den 0'a mı çekiyosunuz ?Diğer dediğin çoğu şeye de katılıyorum fakat en önemli olan şu;
"- Bazı yetenek kullanımında delay kısmını 0'a çekmeme rağmen yeteneği tam kapasitede kullanmıyor. Örnek olarak Cassiopeia E'yi verebilirim. Kendimiz kullandığımızda daha seri bir kullanım sağlayabiliyoruz. Hem normal oyunda hem de URF modunda şahsen denedim. URF'ta inanılmaz kullanışsız oldu. Normal oyun yine orta halli bir eloda iyi gözükebilen türdendi."
Yahu daha önce buna benzer bir konu açmıştım. Yetenek kullanılımı delay 0.0 olmasına rağmen geç oluyor. Dediğin gibi mesela cassi e'sini kendim kullandığımda daha seri kullanıyorum. Fakat hile o kadar seri değil. 2. örnek verecek olursak xerath ultisi de aynı şekilde 0.0 delay fakat hala 1sn gecikmeli atıyor.
Dediklerine ek olarak şu konu da var. Space ile düz vuruş yaparken yine delaylar 0 olmasına rağmen yavaş vuruyor, yavaş kitelıyor. Mesela deneyebilirsiniz düz fareyle tıklayın adama vuruş hızınıza bakın bir de space ile vurup bakın tam ayarlanmamış umarım dikkate alınır. Vayne oynarken ciddi anlamda sıkıntı oluyor çünkü. Kite yaparken o kadar hızımız olmasına rağmen oldukça yavaş vuruyoruz. Çok hile kullandım 2014'den beri ünlü hileler vardı ismini vermeyelim burada zaten herkes biliyordur şu an yok hiç biri. O hilelerden hatırlıyorum yani hile daha seri olabiliyor oyunla alakası yok. İnşallah bir gören olur da ilgilenirler. sbyt3 isimli yapımcı duyarsa sesimizi
bilmem bende forumda gezinirken moderatörlerin yazılarından okuyup öğrendimNereye ait yardımcı olurmusun paralı yer neresi
delaydan kastınız delay ayarlarıda 1.50 var en son 1.50'den 0'a mı çekiyosunuz ?
birde mesela zileanda elimle daha uzağa bomba atarken sc de daha yakına atıyor uzağa atamıyor bunun bi ayarı var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?